Yengeç Burç Yorumları 26 Ekim 2021

Yengeç burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 26 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 26 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 26 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Tutamayacağın sözler verme, Yengeç. Bugünün, sorumlu altıncı sorumluluk eviniz aracılığıyla uyum arayan Venüs ile geniş, bilinmeyen bölgeli dokuzuncu eviniz aracılığıyla belirsiz Neptün arasındaki belirsiz kare, ortak inanç sistemleriniz ve günlük yaşamınızda paylaştığınız ortaklıklar arasında sürtüşme yaratır. Ay burcunuzun üzerinde gezinirken, bir dizi ruh hali değişikliği yaşamaya eğilimlisiniz, bu yüzden sevgilinize yaklaşmadan önce kendinizi topraklamaya çalışın. Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla Merkür’e karesi, kafa karışıklığına ve duygusallığa katkıda bulunur. Duygularının yerleşmesini bekle.

Yengeç Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizi harekete geçirmek için ne gerekiyorsa, çok uzun zamandır ertelediğiniz bir ihtiyacı karşılamanın bir yolunu bulun. Bu ister kötü bir ilişkiye son vermek isterse bir işi bırakmak anlamına gelsin, şimdi en iyi adımınızı atmanın ve bir değişiklik yapmanın tam zamanı.

Yengeç Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Mevcut iş yerinizden ve rutinlerinizden ihtiyacınız olanı alıyor musunuz, Yengeç? Venüs bugün geri giden Neptün ile kare açı yaptığından, her zamanki rutininizden ayrılmayı düşünebilirsiniz. Venüs, yapı veya rutin için yeni bir sevginiz olabileceğini gösterdiğinden, çalışmak nispeten kolay olabilir. Bununla birlikte, meydan potansiyel olarak iş hayatınızı kökünden sökme arzusunu şiddetlendirebilir. Herkesin bir anları vardır, “Gidip dünyayı dolaşabilirim.” O an, önümüzdeki birkaç gün sizin için bir tema olabilir. Sakin kalmaya çalışın – bu sadece bir aşama!

En az dirençli bir yol arayın ve herhangi bir tartışma olmadan kolay bir günün tadını çıkarın.

Yengeç Burcu 26 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü, şeyleri gerçekte oldukları gibi görmeyi zorlaştırıyor, Yengeç. Değer belirleyici Venüs, illüzyonist Neptün ile kafa karıştıran bir bağlantıya kilitlenir ve iş cephesinde fantezi ve gerçeklik arasında bir ayrım yaratır. Sahip olmadığınız şeyler için üzülmek yerine, şimdiye kadar inşa ettiğiniz her şeyi değerlendirmeye çalışın. Bu arada, burcunuzdaki ayın varlığı, fiziksel bedeninizle daha dikkatli bir ilişki geliştirmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.