Yengeç Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Yengeç burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgilinle 5D’de titriyor musun, Yengeç? Luna, sekizinci yakınlık, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantılarınız aracılığıyla aynı anda görev yöneticisi Satürn’e büyüleyici bir üçgen açı oluştururken, gizli onikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şey evinizde parlıyor. Bekar, aşık ya da zaten romantik bir bağlılık içindeyseniz, muhtemelen dünyalar arasında ve özel birini hayal etmek arasındasınız. Venüs’ün günlük altıncı evinizden geçişi gününüze romantik bir mutluluk katmanı ekler, bu nedenle “zor çalışıyorum” demek yetersiz kalır. Luna’nın Merkür ile üçgen açısı, kalbiniz ve zihniniz arasında uyumlu bir sinerji yaratır.

Yengeç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizi gömmeden önce bu sinir bozucu ayrıntıları geri püskürtün! Ve evet, seni gömecekler! Son zamanlarda ertelediniz ve verimli realitenize çığ gibi düşmekle tehdit eden ezici bir veri dağına dönüştü.

Yengeç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, karanlık tarafınızla temasa geçmeye hazır mısınız? Bugün güneş, bir su burcu olan Akrep burcuna girecek. Özellikle işte sanatsal ve yaratıcı bir şekilde atmak istediğiniz bir sonraki adımda sezgilerinizle daha fazla temas halinde hissedebilirsiniz. Sonunda yeni bir şey denemek veya mevcut bir profesyonel girişimi bir sonraki seviyeye taşımak için çağrılmış hissedebilirsiniz. Profesyonel sanatsal girişimlerinize derinlik katmaktan korkmayın. En iyi seçeneğiniz, yaratıcılığınızın nereye gittiğini görmek için sezginizi dinlemektir.

Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara dikkat edin – herkes bunu nasıl isteyeceğini bilmiyor.

Yengeç Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, istemeden gizemli ruh hallerine dalmanız çok kolay. Evren sizi derin sularda adım atmaya ve sizi hâlâ rahatsız eden uzun süredir devam eden duygusal sorunları ortadan kaldırmaya teşvik ettiğinden, geçtiğimiz birkaç hafta duygusal istikrarınızı test etti. Neyse ki, güneş şehvetli Akrep’e doğru ilerliyor, sizi sıkıntılardan kurtarıyor ve yaratıcı bir şekilde canlandırıcı projelere ve eğlenceli romantik arayışlara odaklanmanızı keskinleştiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.