Yengeç Burç Yorumları 20 Ekim 2021

Yengeç burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bunu söylemek yapmaktan çok daha kolay görünebilir – özellikle dolunay evresinde – ama bir ürperti hapı almayı deneyin, Yengeç. Örneğin, dolunay, otoriter onuncu evinize indikten sonra, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza geçecektir. Bekar? Romantik bir ilişki fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil. Aksine, patron hamleleri yapmakla meşgulsünüz. Aynı şey şu anda taahhütte bulunanlarınız için de geçerli. Ancak, anahtar bu süre zarfında dengede kalmaktır. Mümkünse her ikisine de zaman ayırmaya çalışın.

Yengeç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Güzel bir sohbetin sizi nereye götüreceğini asla bilemezsiniz, özellikle de tüm bu fantastik cinsel enerjiyle doluyken. Sözlerin ipek gibi pürüzsüz, o tatlılığa alış ve kulağına fısılda. Sözleriniz onları bayıltacak.

Yengeç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Terazi burcundaki dolunay bugün zirve yaparken, eviniz ve aileniz odak noktasına geliyor. Bu son altı ayda iş ve ev hayatını manevra ederken, her ikisini de nasıl dengelediğinizi düşünün. Hem evde hem de ailede aynı miktarda zaman ve enerji harcadınız mı? Dolunay altında iş/yaşam dengenizi düşünürken şefkat pratiği yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle her ikisi de önemli olduğundan, ailevi ve iş yükümlülüklerini yerine getirmek zor olabilir. Dolunay altında huzuru bulmak önemlidir.

Daha büyük ve daha iyi şeylere mi geçiyorsunuz? Öğrendiğiniz dersleri paketlediğinizden emin olun.

Yengeç Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Özel kabuğuna çekilmen gerekiyordu, Yengeç. Yılın bu zamanı, içgüdüsel olarak, sosyal dünyanızı kapatma ve yuvanız ve sıkı sıkıya bağlı ailenizle yeniden bağlantı kurma konusundaki derin ihtiyacınızı beslediğinizi bulur. Koç burcundaki dolunay bugün çiçek açar, sizi kısaca iç dünyanızdan çeker, gizli özel dünyanız ile kamusal yaşamınızdaki hırslar arasında gerçekleşen güncel anlatıyı ortaya çıkarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.