Yengeç Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Yengeç burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, merak uyandıran üçüncü evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi tutuşturmaya devam ederek, bire bir alışverişlerinizden topluluk meselelerinize kadar her şeyi vurguluyor, ancak dahası var. Luna, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto’ya tatlı bir hizalanma oluşturacak ve bu da sizi tatlınız ile hak ettiğiniz ve gecikmiş bir sohbeti yapmaya teşvik edecek. Yengeç, aklından geçenleri ifade etmekte zorlanıyor musun? Ay’ın Neptün’e karşı muhalefeti, aynı anda karışıklık duygularını tetikleyebilir, ancak yalnızca gerekli sınırları belirleme konusunda isteksizseniz. Gerçekle yanlış gidemezsin.

Yengeç Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok fazla eğri yumak gelebilir, bu yüzden eldiveninizi yağlayın ve etraflarında çalışmaya hazır olun. Zihinsel ve duygusal esnekliğiniz, günü atlatmaya çalışırken fark yaratacaktır.

Yengeç Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi ilham alma zamanı, Yengeç! Bugün Merkür, Jüpiter ile uğurlu bir üçgen oluşturuyor. Bu geçiş, yaratma, dönüştürme ve taahhüt etme yeteneğinizi olumlu yönde etkiler! Merkür üçgen Jüpiter, belki bir aile üyesi veya aile gibi hisseden iş arkadaşı ile beyin fırtınası yapmak için idealdir. Beyin fırtınası oturumu, tutkularınızı profesyonelleştirmeye yatırım yapma yeteneğinizle bağlantı kurabilecek yatırımlar etrafında döner. Yaratıcılık ve tutku patlamanız, bugün yürüttüğünüz her işe dönüşecek. Yeni yenilikçi projelerinize ve yaratıcı girişimlerinize yatırım yapmanın zamanı geldi.

Tavrınız için tebrikler – tüm sabrınız meyvesini veriyor. Rahatlamaya hazır olun.

Yengeç Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün düşüncelerinize bir çıkış verin, Yengeç. Ağır duygularınız karıştığında dilinizi tutma eğilimindesiniz ve Pazartesi günü gökyüzü, gerçeğinizi halının altından süpürmenizi sağlıyor. Messenger Merkür’ün gerçeği söyleyen Pluto ile keskin karesi, ev ve ilişki konularında kabul edilmeyen sorunları aydınlatıyor. Daha sonra, ay keskin fikirli Başak’tan denge arayan Terazi’ye geçiş yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.