Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Kasım 2021

Yengeç burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Yengeç burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcı ve Terapötik

Yengeç burcu, Akrep ve boş zaman sektörünüze odaklanmak bazı güçlü enerjileri harekete geçirebilir. Yaratıcı yönünüzü keşfetmeye hazırsanız, bunu yapmak için harika bir ay. Ama aynı zamanda becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirmek ve başkalarının neler yapabileceğinizi bilmesini sağlamak için de iyi bir zaman. Romantizm de güçlü bir odak olabilir, çünkü onlar hakkında gizemli bir havası olanlardan etkileneceksiniz.

5 Kasım’da Akrep burcundaki yeniay süperayı, alıngan ve dürtüsel bir enerjiye sahip. Sosyal bölgenizdeki huzursuz Uranüs’e karşı çıkıyor, bu da sizi yeni bir şirket için istekli bulabilir. Eski dostları bir kenara bırakmanın zamanı değil, ama kesinlikle sizi heyecanlandıran ve yeni olasılıklar için sizi coşkuyla dolduran grupları keşfetmek için bir fırsat.

Bu ay bir yumruk getiriyor ve yaratıcılığınızı ve kendinizi ifade etme yeteneğinizi keşfetmeye istekli olarak bundan en iyi şekilde yararlanacaksınız. geri durma. Tamamen kendiniz olduğunuzda en çekici halinizde olacaksınız.

On dokuzunda Boğa burcundaki dolunay ve ay tutulması, bir tamamlanma zamanına denk gelebilir. Bir proje sonuçlandırılabilir veya hedefe ulaşılabilir ve hak ettiğiniz başarının tadını çıkarmaya hazır olacaksınız.

Bu ayın yerleşik bir huzursuzluğu var çünkü hem Merkür hem de Mars sırasıyla 13 Kasım ve 17 Kasım’da Uranüs’e karşı çıkıyor. Kendinizi kapana kısılmış hissederseniz, sizi dezavantajlı duruma düşürebilecek dürtüsel bir hareket yapmak isteyebilirsiniz.

Güneşin yirmi birinciden başlayarak dört hafta boyunca Yay burcuna geçişi, yaşam tarzınıza, alışkanlıklarınıza ve rutinlerinize ışık tutuyor. Bu biraz hokkabazlık yapma şansınız olabilir. İşe yaramayan şeyleri ortadan kaldırın ve hedeflerinizi ve hedeflerinizi karşılamanın yeni yollarını benimseyin.

Son olarak, ayın sonu, sizi uzun zamandır gecikmiş olabilecek derin ve anlamlı bir konuşma yaparken bulabilir.

Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Kasım, profesyonel alanınıza çok fazla yaratıcılık getiriyor. 4 Kasım’daki yeni ay, ertesi gün Merkür’ün Akrep’e geçmesi ve Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi, yeteneklerinizi ve sanatçılığınızı artırmanıza izin veriyor. Bunları hayatınızın profesyonel kapsamına eklemek ve süzdüğünüz her projede vizyonunuzu uygulamak konusunda kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Beşincisinde, yaratıcı projelerinizden küçük bir işletme kurma hedefi olan biriyle uyum sağlamanız için bir fırsat var. Bu, kariyer hedefleriniz için geçerli değilse, takip etmeniz için iyi bir yan iş olabilir. O gün, aynı zamanda, görev için nitelikli olduklarından emin olduğunuz sürece, profesyonel bir projede bir meslektaşınızla bağlantı kurmak için harika bir zamandır (tüm işi size bırakmak istemezsiniz).

19 Kasım’daki ay tutulması, sizin ve iş arkadaşınızın üzerinde çalıştığınız çabayı ekibe getirmenize ve gelecekteki yönünü daha üst seviyelerle tartışmanıza yardımcı olabilir.

Güneş 21’inde Yay burcuna geçtiğinde, işin gidişatından memnun kalacaksınız, bu da önümüzdeki aylar için hedefler belirlemenize ve orijinal iş arkadaşınızla liderliği ele almanıza izin verecek.

Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Kasım’da yeni ay Akrep’teyken, aya sıcak bir randevu gecesi ile başlayın. Randevunuzla ekstra romantikleşirken cazibeniz tüm hızıyla devam edecek. Bir meyve bahçesine yaratıcı bir randevu, aşık olmak için mükemmel koşulları sağlayabilir.

Aslında, beşinci günde Venüs Oğlak burcuna ve Merkür Akrep’e girdiğinde flört hayatınız bir romantik komedi gibi hissetmeye başlayabilir. Sıcak kakao içerken el ele tutuşmak ve soğuk gecelerde sevgilinize sarılmak gibi sevimli çift aktiviteleri yaparak zaman geçirebilirsiniz.

15 Kasım’da Juno Oğlak burcuna geçtiğinde romantizm ateş basar. Bağlılık açısından, bir şeyleri bir sonraki seviyeye taşıdıkça ilişkiniz ciddileşir. Telefonunuzu kapalı tutarak ve anda kalarak on dokuzuncu ay tutulması sırasında birlikte zaman geçirin.

Bu ilişkiyi mutlu ve sağlıklı tutmak istiyorsanız, 21 Kasım’da Güneş Yay’a girdiğinde çaba göstermeniz gerekecek. Üç gün sonra Merkür Yay’a girerken, sevgilinizi hizmet eylemleriyle kurarak ve onları alarak bağlantı kurun. onlarla ilgilen. Bu sevginin sürmesi için iyi alışkanlıklar geliştirin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.