Yay Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Yay burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dönmeniz gerekebilir. Yay, neyse ki bu konuda oldukça iyisin.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, arkadaşlık evinizde, iş evinizde Uranüs’e kavuşum yaparak başlıyor. Bugün, bazı zamanlama sorunlarınız var. Görevleri ve arkadaşlarınızı görme davetini dengelemeye çalışıyor olabilirsiniz. Yay burcu, size yardım edecek birini bulun ve hem yükümlülüklere hem de zevkli faaliyetlere uyabileceksiniz.

25 Ekim Pazartesi günü, dinlenme ve iyileşme evinizdeki Akrep burcundaki güneş, ilişkiler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Yay, büyük erteleme modunda olabilirsiniz. Gerçekten ihtiyacın olan şey bir dinlenme günü. Bugün izin almak, yarın sizi ilham ve coşkuyla dolduracak. Kişisel bakım için bir gün ayırmayı düşünün.

Yay Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Arka planda çalan film müziğiniz mi? Hafta başladığında, özellikle eğlenceli ve yaratıcısınız ve müzik, sanat ve kendini ifade etme çok önemli. Hafta ortası geldiğinde, kendinizi bir elçi olarak düşünün – ya da bu kulağa çok telaşlı geliyorsa, bir sosyal direktör olmayı deneyin. Diğerleri açık fikirli cana yakınlığınıza karşı koyamazlar (kendinden emin, çekici tavrınızdan bahsetmiyorum bile). Perşembe gecesinden Cumartesi’ye kadar ağırdan alın. Konuşmaya değil dinlemeye odaklanın. Pazar günü, işte, evde ve hatta romantizmde çok şey yaparsınız.

Yay Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Balık burcundaki Neptün’ün 26 Ekim’de burcunuzda Venüs’e getirdiği dolu dolu enerji gerilemesi sırasında perdeler düşerken gözleriniz açılıyor. Uzun zamandan beri ilk kez insanları ve durumları kim ve ne için görüyorlar. gerçekten – özellikle samimi taahhütleriniz ve bağlantılarınız. Bu, dünyevi arayan ve bilen biri olarak sizin için bile, özellikle birine tüm güveninizi verdiyseniz ve ona inanmak istiyorsanız, ilk başta kafa karıştırıcı olabilir. Zor olacak olsa da, birini unutmanın tek yolunun hızlı hareket etmek olduğunu anlayacaksın. Bu, hafta boyunca diğer bekarlarla etkileşim kurmak için arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla daha fazla dışarı çıkmak anlamına gelir. Bu, kırılan kalbinizin parçalarını onarmanıza yardımcı olacaktır. Onlar tarafından kör olduğunuz ve gelecek sorunları görmediğiniz için zaman alacaktır. Eğer yatırım yapıyorsanız ve ilişkinin devam etmesini istiyorsanız, onları eksiklikleri için kabul etmeli ve davranışlarıyla uzlaşmalısınız. Ama soru şu: Affedip unutabilir misin? Affedebileceğini biliyoruz. Bununla birlikte, size iki kez acı veren bir şey yapamazsınız ve geçmişteki herhangi bir kalp ağrısından veya kötü anılardan ayrılmada sorun yaşarsınız.

Yay Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayı sona ererken, işinizde kalan stres faktörleri de bitmeli. Bu haftaki astroloji, herhangi bir profesyonel gerilimi aşmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Ay karşı burcunuzdayken, İkizler, haftanın başında duygusal olarak odak noktanız taahhütlerinizdir. Mesleki anlaşmalarınıza entelektüel ve duygusal olarak yatırım yapabilirsiniz. Sözleşmeler, ortaklıklar veya her ikisi de, işte söz konusu taahhütlerden neye ihtiyacınız olduğunu iletmeye oldukça yatkınsınız. Ancak, 25 ve 26 Ekim Salı ve Çarşamba günleri Venüs’ün geri giden Neptün karesiyle kare açı yaptığında biraz gerginlik bekleyin. Kare, işteki rolünüzün farkında olmadığınızı gösterir. Çalışma ortamınızda hoş karşılandığınızı, hatta keyifli varlığınız için övüldüğünüzü biliyor olabilirsiniz.

Ancak geri giden Neptün, ne kadar sevildiğinizi görmenizi zorlaştırabilir. Potansiyelinizden emin değilseniz, bu duygunun kısa süreceğini bilin. Güveniniz, son çeyreğe kadar 28 Ekim Perşembe günü bir diğer ateş burcu olan Aslan’da geri dönecek. Canlı ay, profesyonel zihniyetinizin ne kadar olgunlaştığını tam olarak anlamak için profesyonel deneyimlerinizi bir araya getirmenizi istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.