Yay Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Yay burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendini yardımsever hissediyorsun. Yay, sen dünyaya bir armağansın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü, güneş Terazi burcunda, dostluk evinizde, mali evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaş yeni işi için borç isteyebilir. Ama bugün bir yatırım için en iyi gün değil. Bu kişiye, söylediklerini dikkate almanız gerektiğini bildirin. Bunu düşünmek için zaman ayırın ve bunun için dua edin.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Yay, bugün bir çinçilla çiftliği veya parti otobüsü işletmesi kurma planlarına kendinizi kaptırmadan arkadaşlığınızı korumak için arkadaşınıza tam olarak ne söyleyeceğinizi bilebilirsiniz.

Yay Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevdiklerinizle belirlediğiniz kurallara uymadığınız için, şu anda sevdiklerinizle sınır koymak zor olacaktır. Unutmayın, istediğinizi elde etmek için başkalarına verdiğiniz aynı kural ve düzenlemelere göre oynamak zorundasınız. 18 Ekim’de Merkür gezegensel geri gidişini sona erdirdiği anda, tüm bu ortaklıklardaki değişiklikleri görmeye başlayacaksınız. Her şeyi başkalarına versen de, bu, verdiklerini karşılıksız almaları gerektiği anlamına gelmez.

Evet, cömert bir insansınız ve kişisel ortaklıklarınız söz konusu olduğunda tüm hamleleri yapmayı seviyorsunuz. Ancak bu, ihtiyaçlarınızın karşılanması gerekmediği anlamına gelmez. Karşılıklı saygı iki yönlü bir yoldur. Birisi size vermiyorsa, bu ilişkinin uzun vadede devam etmeye değer olup olmadığına karar vermenin zamanı gelmiştir.

Önem verdiğiniz kişilerden, özellikle de ona çok zaman verilen romantik ortaklardan harika bir muamele talep etmeli ve talep etmelisiniz. Bu hafta aşk hayatınız hakkında acele karar vermeden önce lütfen bunu iyice düşünün.

Yay Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftadan itibaren profesyonel hayallerinizde ve bağlantılarınızda bir şans değişikliği görebilirsiniz, Yay!

18 Ekim Pazartesi gününden itibaren hem Merkür hem de Jüpiter istasyonu doğrudan. Mercury, özellikle bağlantılar arasındaki herhangi bir yanlış iletişimde, profesyonel topluluğunuza dengeyi geri getirir. Merkür ayrıca mesleki özlemleriniz ve hayallerinizle ilgili zihinsel stresleri de hafifletebilir. İlerleyen bir rüyayı takip etmek daha kolay olabilir! Bu arada, Jüpiter iletişim becerilerinizle biraz şans getiriyor. Birlikte, her iki sosyal gezegen de profesyonel seçeneklerinizi keşfetmek için daha büyük topluluğunuza ulaşmanıza yardımcı olabilir. Ardından, 20 Ekim Çarşamba günü dolunay, bir tutku projesi veya bir kafaya yaratıcı odak diyebilir. Dolunay, bitmiş projeyi temsil edebilir veya hatta bir sonraki profesyonel çabanız için sanatsal vizyonunuzu tanımlayabilir. Tutku projeleriniz hemen başarılı olmadığında odağı kaybetmenin sonu bile olabilir.

Haftanın ilerleyen saatlerinde güneş 23 Ekim Cumartesi günü Akrep burcuna geçiyor. Akrep sezonu inanılmaz bir iç gözlem dönemi olacak. İçine bakarken, iş hayatınızı veya kariyer yolunuzu nasıl değiştirebileceğinizi kendinize sorun. Hatta mesleğinize yardımcı olacak yeni yatırımları çok düşünmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken tüm bu raket nedir? Bu, herkesin güldüğü ve delicesine iyi vakit geçirdiğinin sesi – tabii ki ilgi odağı olarak sizinle. Pazartesi ve Salı günü dikkat için iç ve tüm dileklerini bildir. Çarşamba ve Perşembe günleri kafanızı bulutların arasında bulursanız şaşırmayın. Tüm bu hayalperestlik uzun vadede aydınlatıcı olmalı, ancak şu anda sizi biraz utangaç hissetmenize neden olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri arkadaşlarınızla takılmak için her şeyi bıraktığınız için kendinizi kötü hissetmeyin. Özgünlük Pazar günü her şeydir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.