Yay Haftalık Burç Yorumları (11 Ekim – 17 Ekim Haftası)

Yay burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası neler bekliyor? Yay burcunu 11 Ekim – 17 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 11 Ekim – 17 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 11 Ekim – 17 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kararlar net ve ne yaptığınızı biliyorsunuz. Yay, inançlarının arkasında durabilirsin.

12 Ekim Salı günü, dostluk evinizdeki Terazi burcundaki Merkür gerilemesi, Uranüs’ün çalışma evi ile kavuşumsuz bir ilişki kuruyor. Bugün, bir arkadaşınızı veya yöneticinizi hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz. Kendiniz için çift rezervasyon yaptınız ve şimdi bir karar veriyorsunuz. Yay burcu, sonuçta bu her iki şekilde de işe yarayacak, ancak Lady veya Tiger’ın hikayesini hatırlamak için bir an olacak.

13 Ekim Çarşamba günü haftanın ortasına doğru kendi burcunuzda ve güven evinizdeki Venüs, iletişim evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün bir inanç duygusuyla uyanabilir ve bir sözleşme imzalamaya hazır olabilirsiniz. Ne yazık ki Yay, Merkür hala geri harekette ve muhtemelen sözleşme henüz elinizde değil. Tamamdır. Sadece diğer tarafa bir karar verdiğinizi bildirin ve zaman doğru olduğunda işler ilerleyecektir (ki bu Merkür ileri gittikten sonra olacaktır).

Yay Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Satürn Kova burcundaki beş aylık gezegensel geri gidişini sona erdirdiğinde, kişisel yaşamınızı ve romantik ilişkilerinizi (hatta arkadaşlıklarınızı) değiştirmek istiyorsunuz. Dürüst olmak gerekirse, hiçbir şey sizi bir kişiye bağlanmaya zorlanmaktan daha fazla korkutamaz. Ve her zaman tek eşli olmak zorunda değilsiniz – kişi entelektüel merakınızı uyandırmadıkça ve size meydan okumadıkça.

Bu hafta yoğun yan yana duyguların başlangıcını getiriyor. Güneşinizle aynı hizada olan Venüs’ün Kova’daki Satürn’den taahhütte bulunmaya zorladığı 13 Ekim’de ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımayı düşüneceksiniz.

Hızlı romantik duygularınız her zaman sizin şartlarınıza uygun, ancak şimdi aşk söz konusu olduğunda uzlaşmanın önemli olduğunu görüyorsunuz, bu Terazi Sezonunun farkında olduğunuz bir duygu. Her zaman aşka koşan biri olsanız da, özellikle Terazi güneşi ve Jüpiter’in Kova’da birleştiği 15 Ekim’de bunun sizin için doğru seçim olduğundan eminsiniz. Bir süredir ilk kez bir fener var. aşk hayatınızda umut ve parlayan ışık.

Yay Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Başarılı olmak için uygulamalarınızı düzenlemenin şimdi tam zamanı, Yay. Geçişler, bütçenizi ve diyalogunuzu düzeltmek için etkili olabilir!

10 Ekim Pazar günü, Satürn istasyonları doğrudan konuşma sektörünüze yönlendirilir. Şimdi Satürn doğrudan ile iletişim becerileriniz olgunlaştı. Gerileme dönemi size benzersiz bakış açınızı profesyonel ama arkadaşça bir şekilde aktarmayı öğretti. Becerilerinizi geliştirmek için birçok fırsatınız olduğundan, işte akıllı diyalogu kolaylaştırma yeteneğiniz var. Satürn, işyeri diyaloğuna olağandışı ancak yenilikçi katkılarınız için öne çıkmanıza yardımcı olabilir. Ardından, 12 Ekim Salı günü Oğlak burcundaki ilk dördün ay değerinizi ve bütçenizi vurgular. İlk dördün ay, tazminat ve bütçeleme konusunda inisiyatif alma zamanıdır. Şimdi, mevcut rolünüzde size borçlu olduğunu düşündüğünüz şeyi sormanın zamanı geldi. Bu, zam istemek için strateji oluşturmanın zamanı olabilir.

Güneş, 14 ve 15 Ekim Perşembe ve Cuma günleri Jüpiter ile üçgen açı yaptığında haftanız olumlu bir şekilde sona eriyor. Üçgen, iletişim becerilerinizi profesyonel topluluk ve özlem sektörünüze bağlar. Bir konuşma, topluluğunuzda daha iyi bir uyum ve hatta alanınızda yeni fırsatlara yol açabilir.

Yay Burcu 11 Ekim – 17 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta başında sizden sevgiyi alan insanlara biraz fazladan sevgi göstermeye çalışın – sizin için en önemli olan bu ilişkileri sağlamlaştırmanın tam zamanı. Yaratıcı enerjiniz haftayı şık bir şekilde geçirmenize yardımcı olduğundan, Salı günü geç saatlerde başlayarak hayat sizin için daha da büyüyecek ve daha iyi olacak. Sen de bol şans alacaksın, o yüzden boşa harcama. Bu hafta sonu bir noktada, daha fazla acele etmeniz gerektiğini düşünen huysuz bir patron veya oda arkadaşıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.