Yay Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Yay burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta popülerliğiniz artıyor. Yay, herkesin istek listesindesin.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü dostluk evinizde Merkür Terazi burcunda, iletişim evinizde Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün, telefonunuz davetiyelerle dolup taşıyor olabilir. Yerel ve şehir dışındaki arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Yay, bazı tatil buluşmaları planlıyor ve davetiyeler gönderiyor olabilirsiniz.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Sırlar evinizdeki Akrep burcundaki Mars, ilişkiler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Gizli bir bağlantıya girebilirsiniz. Yay, özel olarak konuşabileceğiniz karanlık bir restorana gizlice girerken gizli bir romantizm demlenebilir. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, eşinize sahip olduğunuz bazı gizli fantezileri açığa çıkarabilir ve romantizmi farklı bir şekilde keşfedebilirsiniz.

Yay Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Şu anda iyi bir yerdesin, sevgili Archer. Venüs burcunuzun altında kamp kurduğunda, başkalarından onay beklemek yerine öz sevgiye odaklanabilirsiniz. Terazi ayı dışarı çıkmanız, arkadaşlıklarınızı kucaklamanız ve yeni deneyimler aramanız için size ilham verirken, haftanın başlangıcı güzel zamanlar getirecek ve yolunuzu neşelendirecek. Eşleşecek birini bulmak şu anda o kadar öncelikli olmayacak, ancak birisinin beklenmedik bir şekilde hayatınıza girme olasılığı her zaman var.

Ay, burçları Akrep’e çevirdiğinde hafta ortası sakinleşecek ve sizi daha sessiz, daha içsel bir yere sokacak. Dördüncü aydaki Akrep yeni ayı, geçmişten gelen ilişki yüklerini boşaltmanıza yardımcı olabilir, ancak dünün aşklarından kalan acıları serbest bırakırken kendinize karşı nazik olun.

Aşk ve para odaklı Venüs burcunuzdan ayrılacak ve beşincide Oğlak burcuna geçerek odağınızı para meselelerine ve kişisel güvenliğe kaydıracak. Zodyakın en şanslı üyelerinden birisiniz, bu da aşkın sizin için her an tezahür edebileceği anlamına geliyor, ancak şu anda kendinize odaklanmalı ve bağımsız bir insan olarak hayallerinizi inşa etmelisiniz.

Yay Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftası sizi bilinçaltınızın derinliklerine götürür, bu da sizi işinizde yeni ufuklara götürebileceği için yardımcı olur!

31 Ekim Pazar gününden itibaren aksiyon odaklı Mars, Akrep’in yeraltı dünyasına girerek bilinçaltınızda bir ateş yakıyor. Mars şu anda bilinçaltı zihninizden geçerken, bir adım geri atarak işin üstesinden nasıl geldiğinizi yeniden değerlendirmeniz önemlidir. Bir müşteriyle veya güvenilmez bir iş arkadaşınızla kısa bir anlaşmazlık üzerinde düşünmek gibi belirli durumlarda ne kadar enerji harcadığınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Mars, iş yerinizde de kendinizi nasıl öne sürdüğünüzü değerlendirmenizi istiyor. 4 Kasım Perşembe günü güneş Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve özel zihniniz ile günlük çalışma rutininiz ve ortamınız arasında gerilim yaratacak. Muhalefet, işinizde olası değişiklikleri gösterir, bu nedenle işinizle ilgili herhangi bir doğaçlama karara direnmeniz gerekebilir. Sabrınız Perşembe günü bile test edilebilir!

Aynı gün yeni ay Akrep burcunda zirve yapacak. Yeni ay, profesyonel potansiyelinizden yararlanırken herhangi bir eksiklik üzerinde nasıl çalışabileceğinizi düşünmek için bilinçaltı sektörünüze dalmak için altı aylık bir olasılıklar portalı açar.

Yay Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kim kıçı tekmeliyor ve izi yakıyor? Bu sensin! Pazartesi günü üretkenliğin süper kahramanısın, çok iş yapıyorsun ve bunu yaparken çok eğleniyorsun. Bu enerji Salı ve Çarşamba gününe kadar devam etmeli, ancak daha küçük, daha sıradan ayrıntılarla uğraşmak için daha yararlı olduğunu görebilirsiniz – örneğin, bu hafta sonu dışarı çıkmak için iddialı planlar yapmak. Perşembe ve Cuma, meşgul olmak ve işleri karıştırmak için iyi günlerdir, ancak konuşmayı konuşmaktan, yürümekten daha çok eğlenirseniz şaşırmayın. Bu hafta sonu, özellikle ilişkilerde esnek olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.