Yay Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Yay burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir giriş yapıyorsun, bu yüzden etkilemek için giyin, Yay. Bekar veya zaten romantik bir bağlantı içinde olmanız önemli değil; Kesin olan bir şey var: Birini avuçlarınızın içinde çikolata gibi eritiyorsunuz. Tabii ki, bunların hepsi ayın – erotik seksle ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız – burcunuzdaki baştan çıkarıcı Venüs’e yakınlığı sayesinde. Ancak, meydan okumanız potansiyel olarak aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla ayın yaralı şifacı Chiron ile üçgen açı yapmasından kaynaklanabilir. Aldığın sevgiye layıksın ve bunu unutma.

Yay Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir kaçamak için uygunsanız, birkaç aday arasından seçim yapmanız gerekir. Sonuçta, şu anda iyi görünüyorsun ve daha da iyi hissediyorsun. Birkaç seksin ciddi bir uyarı almasına şaşmamalı.

Yay Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Terazi’de güneş, Mars ve Merkür retrograd kavuşumu ile hayal kurma ve ağ kurma yeteneğiniz on kat hissediliyor. Bu astrolojiyi yeni profesyonel özlemleri hayal etmek için kullanmak istiyorsanız, yeni bir sözleşme veya iş ortağı tezahür ettirin. Ne de olsa şimdi karşılıklı iş düzenlemelerini ortaya koyma zamanı. Ağınızı genişletmek istiyorsanız, yeni bağlantılar kurmak için kendinizi sektörünüze sokmanın şimdi tam zamanı olabilir. Ağır Terazi enerjisi sosyalleşmek için mükemmel olabilir! Bir meslektaşınızın yeni fırsatlar getirebileceğini görebilirsiniz.

Artık işler yoluna girdiğine göre, kariyer ufkunuzu genişletmenin tam zamanı.

Yay Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu, kozmik güçler hayatınızda büyük bir rol oynuyor. Cumartesi gökyüzü, her ikisi de sizin burcunuzda olan kaderin güney düğümü ile bağ odaklı Venüs’ün birleşmesine tanık oluyor. Bu güçlü eşleştirme, özellikle “ben ve biz” ilişkileriyle ilgili olanlar olmak üzere, kabul edilmesi ve bırakılması gereken ilişki konularını vurgular. Başka bir yerde, geri giden Merkür, güneş ve Mars ile birleşerek topluluk duygunuza haberler veya içgörüler getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.