Yay Burç Yorumları 8 Ekim 2021

Yay burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunu 8 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 8 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 8 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle parıldamaya devam ediyor, bu da sırayla gizli güdülerinizi ve teslim olma yeteneğinizi çevreleyen temalara vurgu yapıyor. Tek veya bağlı, şu an için kendinize saklıyorsunuz ve bunu bilinçsizce yapıyor olabilirsiniz, Yay. Bu özellikle, en içteki duygular ve duygusal temellerin dördüncü eviniz aracılığıyla Luna’nın Neptün ile olan bağlantısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Kendinizi kontrol etmek için bir adım geri atmanızda yanlış bir şey olmasa da, herhangi bir varsayımda bulunmadan önce bae ile iletişim kurduğunuzdan emin olun.

Yay Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Seyahat hakkında düşünmek veya gerçekten yolculuğunuza başlamak için iyi bir zaman. Kanatlarını açman ve ufkunu genişletmen gerekiyor. Ayrıca okula geri dönmeyi veya Barış Gücü’ne katılmayı da düşünebilirsiniz.

Yay Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş söz konusu olduğunda sezginizi dinleyin, Yay. Ay, bilinçaltı ve psişe sektörünüzü ateşleyerek sezgisel Akrep burcuna girdi. Ay enerjisi güçlü bir şekilde psişiktir, bugün işteki her küçük nüansı veya enerjik değişikliği yakalar. Bu nedenle, içgüdülerinizi dinlemek akıllıca olabilir. Bir şey tuhaf veya olağandışı hissettiğinde, onu takip edin. Çözüm veya çatışma, durgunluk veya ilerleme arasındaki fark olabilir. Yakalama, gün boyunca grev yaptıklarında içgüdüsel duygularınızı dinlemektir.

Doğru hazırlığı ortaya koydunuz; şimdi büyük izlenim bırakma zamanı.

Yay Burcu 8 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası sizi kendinize ait sessiz bir dünyaya çağırıyor, Yay. Ay, yalnız bir Akrep’te yüzerek, yeniden şarj etmek, iyileşmek ve serbest bırakmak için güçlü bir ihtiyacın sinyalini veriyor. En sevdiğiniz doğa noktasıyla yeniden bağlantı kurmak, güzel bir kitabın içinde kaybolmak ve telefonunuzu kapatmak için ideal bir gün. Luna’nın elektrikli Uranüs ile karşıtlığı, iş/yaşam dengesi cephesinde benimsenecek değişiklikleri vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.