Yay Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Yay burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay, özellikle flört ve romantizm söz konusu olduğunda, bir şans patlamasıyla kutsanıyorsunuz. İster bekar olun, ister özel biriyle bağlantı kuruyor olun, Venüs’ün burcunuza baştan çıkarıcı geçişi, romantik bağlantılarınızdan öz değer duygunuza kadar her şeye bolluk ve uyum getirir. Duygularını bir sır olarak mı saklıyorsun? Ayın için için yanan Akrep’ten geçişi ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey, bastırılmış duygularınıza ışık tutacak, ancak iletişim sektörünüzde Satürn’e zorlu bir kare bu süreçte konuşmanız için sizi zorlayabilir.

Yay Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Geçmişle uzak bir bağlantı sizi yüksek vitese yükseltecek. Yıllardır konuşmadığınız eski bir kaçamak veya en iyi arkadaşınızla bağlantı kurmak için harika bir gün. Telefonu kaldırın ve onları arayın – sanki hiç zaman geçmemiş gibi olacak.

Yay Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Hayat çok daha tatlı hale gelmek üzere, Yay! Benefik Venüs bugün burcunuza giriyor ve size çekicilik ve güven artışı sağlıyor. Bu Venüs transiti boyunca işinizde gezinirken, profesyonel kişiliğinizin özellikle şanslı olduğunu görebilirsiniz. Venüs, iş hayatınızdan en iyi şekilde yararlanmanız için size karizma verecek. Şimdi önemli toplantıları veya röportajları ağırlamanın zamanı geldi. Venüs yanınızdayken çok fazla gücünüz var. Müşterileri büyüleyin, denetçileri ikna edin ve istediğinizi elde etmek için bu toplantıları düzenleyin!

Zaman zaman fedakarlık yapmak sizi daha da ileriye götürecektir. Neyi boşverebilirsin?

Yay Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün topluluk ve arkadaş gruplarınızdaki yerinize dikkat edin, Yay. Yol gösterici güneş, harekete geçen Mars ile birleştiğinden, bu bağlantılara hemen kızıyorsunuz. Bu teşvik edici birlik, sosyal ağınızdaki gizli gerilimleri aydınlatırken, uzun vadeli hedefler etrafında beliren sorunlar üzerinde kararlı adımlar atmanıza yardımcı olur. Neyse ki, manyetik Venüs burcunuza doğru ilerliyor, çekiciliğinizi ve başkalarına çekiciliğinizi artırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.