Yay Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Yay burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bildiğiniz gibi, ay, erotik sekizinci yakınlık evinizi, cinsel kimyanızı ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak bugün toplulukla ilgili onbirinci eviniz aracılığıyla, geri giden Merkür’e – kararlı ortaklıklarla ilgili yedinci evinizin göksel yöneticisine – katılacak. Geçmişten gelen patlama, Yay? Bekar ya da zaten alınmış, eski bir aşkla sosyal medya aracılığıyla yeniden bağlantı kurabilir veya belki de bir arkadaşının arkadaşı olan eski bir sevgiliyle karşılaşabilirsiniz. Oh, Merkür gerilemesi sevinci, ama tatbikatı zaten biliyorsun. Karanlık tarafta, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a muhalefeti güvensizlik duygularını tetikleyebilir. Fazla düşünmeye gerek yok.

Yay Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen bir kriz anında insanlar söylenmesi gerekeni söylemen için sana bakarlar çünkü hemen hemen her sorunu çözebilirsin. Tatsızlığı mümkün olan en güzel şekilde dile getirmede ustasın – ve bu gerçekten bir hediye.

Yay Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün daha büyük profesyonel topluluğunuza ulaşın, Yay! Güneş, Mars’ı sosyal Terazi’de birleştirirken, topluluk ve ağ sektörünüz odakta. Eski meslektaşlar, akıl hocaları ve geçmiş müşterilerle yeniden bağlantı kurmaya yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Bu ister açık ister çevrimdışı olsun, bağlantılarınıza ulaşmalısınız. Bir gönderiye basit bir metin veya yorum, bir ilişkide iletişimi yeniden kurmak için harikalar yaratabilir. Eski seçmenlere ulaşarak, onlarla profesyonel ilişkinizi sürdürürsünüz. Bağlantıları sürdürmek, profesyonel kişiliğinizi ve gelişiminizi her zaman olumlu yönde etkileyecektir.

Gerçek değişim zaman alır, ancak bugün işleri hızlandırmak için güzel bir şansınız olacak.

Yay Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı gününün kozmik manzarası kapanmayı ve tamamlanmayı gerektiriyor, Yay. Ay, analitik Başak’tan ayrılıyor ve denge arayan Terazi’ye doğru ilerliyor, sizi yaklaşan projeleri tamamlamaya ve son kariyerle ilgili çabalara son rötuşları yapmaya teşvik ediyor. Luna’nın derinden azalan evresi enerji seviyelerini düşürür ve sessiz zamanı teşvik ederken, sabit Satürn ile olan yumuşak bağlantısı, sağlam, geleceğe yönelik konuşmalar için yer sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.