Yay Burç Yorumları 27 Ekim 2021

Yay burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

İkinizden biri öz değerinizi ihmal ettiğinizde, bağlantınızın temeli bozulur, Yay. Bu, özellikle bu süre zarfında dikkate alınması önemlidir, çünkü ay, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla güç merkezi Plüton’a yoğunlukla dolu bir muhalefet yapacaktır. Ayın eş zamanlı olarak seks, dönüşüm, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizi harekete geçireceğini ve sizin ve onlarınki arasında sürtüşme yaratacağını unutmayın. Luna ayrıca duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla puslu Neptün ile temas halinde olacaktır. Aile meseleleri de bağlantınızın önüne geçebilir, bu yüzden topraklanmış kalın.

Yay Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, muhtemelen yorganın altında saklanarak geçirilecek türden bir gün. Durum her ne kadar imzanız giden kişiliğinizi gerektirse de biraz geri çekildiğinizde hem kendinizi hem de halkınızı şaşırtıyorsunuz. İşler yarın tersine dönecek.

Yay Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Venüs bugün geri giden Neptün ile kare açı yapmaya devam ederken, profesyonel özlemleriniz ve hayallerinizden biraz emin olabilirsiniz. Venüs, bu karizmatik özgüvene adım atmanıza yardımcı oluyor. Özellikle ağınızdaki veya sektörünüzdekilerle bağlantı kuruyorsanız, profesyonellik anlayışınızda daha güvende hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, profesyonelliğinizde veya ağ kurma yeteneğinizde gerçek potansiyeli göremeyebileceğiniz için geri giden Neptün karesinde gezinmek zor olabilir. Durum buysa, profesyonelliğinizi yeniden değerlendirmek için bir adım geri atmayı düşünün. Önümüzdeki günlerde her şey daha netleşecek.

İlham size çok alışılmadık bir şekilde çarpacak – hızlı hareket etmeye hazır olun.

Yay Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası sizi kendi yarattığınız özel bir dünyaya çağırıyor, Yay. Samimi bağlantılar, dürüst konuşmalar ve onarıcı faaliyetler için can atıyorsunuz. Karamsar Yengeç ayı, günü acımasızca dürüst Pluto ile güçlü bir muhalefet içinde geçirerek, öz-değerinizle ilgili eğilmeniz gereken derinlerde yatan yaralılık duygularını kabul etmenize yardımcı olur. Güvenli ve bilinen şeylere tutunmak yerine bırakmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.