Yay Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Yay burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Devam et ve o metni gönder, Yay. Ayın İkizler burcuna geçişi ve uyum arayan anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz üzerine, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Satürn ile tatlı bir üçgen açı oluşturacak. Bekar, ezici ve/veya tatlı pastanıza aşık olan bu tatlı sinerji, bağlantı kurma, sosyalleşme ve flört etme fırsatını ortaya çıkarıyor. Bazılarınız bir sevgiliyle doğaçlama bir kaçamak yapmayı veya belki bir sonraki maceranız için beyin fırtınası yapmayı bile tercih edebilir. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı, sizi kalbinizin sesini dinlemeye teşvik ediyor.

Yay Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Çekiciliğiniz, sessiz bilgeliğinizdedir: başka insanlara bir şeyler yapma tarzınızı asla zorlamazsınız. Bununla birlikte, başka biri sizi sert ve savunmacı olmanın eşiğine itiyor olabilir, ancak pes etmeyin. Diğerleri uygun şekilde etkilenecektir.

Yay Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Artık güneş Akrep burcunda olduğuna göre, bilinçaltınızın daha karanlık bir derinliğine dalıyor olabilirsiniz. Yay, genellikle iş yerindeki yüksek sesiniz ve mizahınızla tanınırsınız. Bunu sunmaya devam ederken, işteki daha güçlü enerjiye gizlice daha fazla uyum sağlayabilirsiniz. Akrep mevsimi, sezgilerinizi ve iç monologunuzu dinleme fırsatı sunar. Şüpheye düştüğünüzde, ne yapmanız veya söylemeniz gerektiği konusunda küçük sesinizi dinlemek için iş arkadaşlarınız yerine kendinize dönün. İçinizden ilham alacaksınız!

Dileklerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı, onları bir sırdaşla paylaşmaktır.

Yay Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu olarak, her zaman dünyadaki yaşam yasalarını düşünürsünüz. Birkaç hafta boyunca artan sosyalleşme ve ağ kurmanın tadını çıkardıktan ve vizyonlarınızı hayata geçirmeye çalıştıktan sonra, hayatınızı huzur içinde düşünebilmeniz için olay yerinden sessizce çekilmenin zamanı geldi. Güneş bugün özel Akrep burcuna doğru ilerliyor ve odaklanmanızı önümüzdeki ay rahatlama, dinlenme ve yenilenmeye yönlendiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.