Yay Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Yay burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Jüpiter’e ek olarak, doğrudan gidiş, Merkür – taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi – doğrudan özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve aidiyet duygunuz aracılığıyla istasyon yapacak. Dünya. Üstelik, aşkla ilgili beşinci evinizin yöneticisi olan Mars, şanslı Jüpiter ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak ve bu da, cinsel arzularınız ve genel güven duygunuz arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. Sıçramaya hazırsın ve yoluna çıkmak yok, Yay. Luna’nın romantik beşinci aşk evinize geçişi, sizi kalbinizin arzuları için ayağa kalkmaya teşvik ediyor.

Yay Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün vahşi olun. Nereye giderseniz gidin sizi selamlamak için sıraya giren seksi kızlarınız olacak ve en az bir kişi her zaman hesabı almaya hazır olacak. Sen harikasın ve herkes bunu görebilir – sadece görkemini başkalarıyla paylaştığından emin ol.

Yay Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugünden itibaren şansınızın dönmesini bekleyin, Yay! Hem Jüpiter hem de Merkür doğrudan ile, yeni fırsatların yolunuza çıkmasını bekleyebilirsiniz. Merkür ağınıza dengeyi geri getiriyor, bu da alanınızdaki olasılıklar hakkında bağlantılarla konuşmayı kolaylaştırıyor. Şanslı bir bağlantı, profesyonel olanaklar dünyasına yol açabilir! Merkür yeni fırsatlar bulmanıza yardımcı olduğundan, Jüpiter iletişim becerilerinizi biraz şansla süsleyebilir, böylece benzersiz bakış açınızı iletmeyi daha kolay bulabilirsiniz. Jüpiter doğrudan olduğu için profesyonel konuşmalar özellikle şanslı olabilir!

Ruh halinizin bugün size rehberlik etmesine izin verin. Dışarı çıkmak istemiyor musun? Hemen arayın ve iptal edin.

Yay Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Son haftalarda kimin düşmandan arkadaş olduğunu söylemek zor oldu, Yay. Merkür’ün gerileme aşaması, yakın çevrenize kimlerin ait olduğunu ve hangi hedeflerinizin hala geçerli olduğunu gözden geçirmenizi sağladı. Pazartesi günü gökyüzü, Merkür’ün geri gidişini sonlandırdığını ve planlarınıza bir netlik ve ivme hissi verdiğini görüyor. Başka yerlerde, go-alıcı Mars’ın rüya gibi büyük Jüpiter ile hizalanması, enerji, motivasyon ve harekete geçme sürüşü sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.