Yay Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Yay burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, rüya gibi Balık burcunda, bugün rahat dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla aylık ilk çıkışını yapıyor ve yansıtmak ve şarj etmek için içe doğru gitmeye çağrılıyorsunuz, Yay. Başka bir notta, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, burcunuzdaki Luna’nın Venüs’e karesi, cilveli çekiciliklerinizi şımartma arzusu ile içeriye girme ve duygusal ihtiyaçlarınıza yönelme ihtiyacı arasında sürtüşme yaratabilir. Sen değişken bir ateş burcusun, yani her iki şekilde de F.O.M.O’ya sahip olacaksın. En iyi seçeneğiniz, vücudunuzu dinlemek ve kendinize karşı nazik olmaktır.

Yay Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri size küçük sorunlarla geldiğinde alay etmek yerine susmayı deneyin. Büyük resimle gerçekten temas halinde olduğunuzda — aslında yüzüne bakarak — insanların küçük zaman sorunlarıyla ilişki kurmak zordur.

Yay Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle ilişkili olduğun ve mesleğinde nelere ulaşmak istediğin, seni bir dereceye kadar tanımlar, Yay. Bugün Merkür retrosu Venüs’ü altmışlık açıyla hareket ettirirken, profesyonelliğinizi kime bağlı olduğunuz aşikar olabilir. İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ve ağınız, kendi kariyer yolunuzun bir yönünü ifade eder. Kariyeriniz için sahip olduğunuz hayaller de kim olduğunuzu tanımlar. Böyle konuşma şeklin bile bir profesyonel olarak kim olduğun hakkında çok şey anlatıyor. Günümüz astrolojisi nispeten olumlu olduğu için, topluluğunuzun ve hayallerinizin olumlu etkilerini görebilirsiniz.

Uyumsuz bir çift bir süreliğine dünyanıza gerginlik katar, ancak yakında ayrılacaklar.

Yay Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay, bugün halkın gözünden kaçmasına izin ver. Ay duygulu Balıklar arasında dolanırken, kendi çatınız altında geçireceğiniz dinlendirici bir aksama süresine ihtiyacınız var. Luna’nın buradaki varlığı, olaylara karşı duygusal tepkilerinizi artırarak, terapötik bir çıkış aramak için ideal bir gün olmasını sağlar. Daha sonra, sevgili Venüs ile ayın karesi, bağımsız ihtiyaçlar ve aile talepleri arasındaki gerilimleri vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.