Yay Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Yay burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Hareketini yap, Yay. Ay, seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetiyor ve şu anda dünyadaki otorite, kariyer ve itibarla ilgili otoriter onuncu evinizin üzerinde geziniyor ve bu da sizi durumun sorumluluğunu üstlenmeye teşvik ediyor. elde. Yakalayış? Luna, burcunuzda zevk arayan Venüs ile aynı anda çatışacak ve dünyanın geri kalanına tasvir etmeye çalıştığınız görüntü ile flört söz konusu olduğunda gerçekten arzu ettiğiniz şey ve romantizm arasında sürtüşme yaratacaktır. Ayın, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla dönüştürücü Pluto’ya olan üçgeni, bu süreçte değerinize öncelik vermenizi hatırlatır.

Yay Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Aniden ortaya çıkıp kaybolan gizemli bir seksi var, ama bu sefer nedenini anlayacaksın. Sosyal becerileriniz kusursuz, o yüzden dışarı çıkın ve onlardan yararlanın.

Yay Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün astrolojisi, meslektaşlarınız Yay ile bağlantı kurmak için mükemmeldir. Zihinsel Merkür, yenilikçi Jüpiter ile tatlı bir üçgen açı oluşturduğundan, daha büyük profesyonel ağınıza ulaşmak için ilham alabilirsiniz. Bulunduğunuz sektör veya alan ne olursa olsun bağlantılar çok önemlidir. Bir süredir konuşmak istediğiniz bir profesyonel varsa, o zaman bugün ulaşmak için mükemmel bir zaman olduğunu düşünün. İyi yapılandırılmış bir e-posta veya en son gönderilerine komik bir yorum olabilir. Her iki durumda da, hızlı bir “merhaba” gönderin ve nereye gittiğini görün!

Kulak misafiri olduğunuz yorumlar size ihtiyacınız olan ipuçlarını (ve cesaretlendirmeyi) verecektir.

Yay Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bazı gerçekler kendilerini Pazartesi göğünde duyuruyor, Yay burcu. İletişimsel Merkür, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile keskin bir kareye kilitlendiğinden atmosfer duygusal olarak güçlüdür. Özellikle hedefleriniz, arkadaş gruplarınız ve öz değer duygunuzla ilgili olanlar yoğun konuşmalar olabilir. Daha sonra, ay meşgul Başak’tan ayrılır ve sosyal Terazi’ye kayar ve ortak bağlantı ihtiyacınızı çevirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.