Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Kasım 2021

Yay burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Yay burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Yay burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Manevi İş

Kasım ayı başlarken, Yay, maneviyat sektörünüz üzerinde güçlü bir vurgu var. Mars’ın bu bölgeye yeni girmesi ve psişenizi harekete geçirmesi ile, canlı rüyalar ve sezgi patlamaları yaşamanız şaşırtıcı olmaz. Önümüzdeki haftalar, duygusal yüklerden kurtulmak, devam eden sorunlara çözüm bulmak ve yarım kalmış işleri bitirmek için mükemmel.

Akrep burcundaki yeni ay süperayı ve 4 Kasım’da gözlerden uzak bir bölge, yeni uygulamaları başlatmak için bir çağrı olabilir. İç huzuru bulmanıza, acı verici deneyimlerden kurtulmanıza veya içsel kaynaklarınıza dokunmanıza yardımcı olabilecek her şey dikkate değer.

Buna rağmen, bu muhteşem ay evresi, Boğa’da huzursuz Uranüs’e karşı çıkıyor ve bu da sizi sonuç almak için sabırsızlaştırabilir. Yapmaya değer her şey iyi yapmaya değer, bu yüzden başlamadan önce kendinizi daha yerleşik hissedene kadar bekleyin.

Güzel Venüs burcunuzdan ayrılır ve size lüksü tattırabilecek olan beşinci evde Oğlak burcuna ve para bölgenize geçer. Bununla birlikte, bu pratik burçtaki Venüs, ihtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmak yerine, yapmanız, geri dönüştürmeniz ve paranızı biriktirmeniz için sizi teşvik edebilir. İkisi arasındaki denge, finansal hedeflerinize bağlı kalırken bazı ikramların tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

19 Kasım’da Boğa burcunda ve yaşam tarzı sektörünüzde güçlü bir ay tutulması var, bu nedenle yapmak zorunda olduğunuz işten bunalmış hissedebilir veya belki de hayatınızın bazı yönleriyle ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu, sizi daha fazla mutluluk ve iç huzuru getirecek değişiklikler yapmaya itebilir. Artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmak harika bir başlangıç ​​noktası olabilir.

Son olarak, yirmi birinci gün güneş Yay burcuna geçerken, üç gün sonra da anlayışlı Merkür takip ederken, gerçekten kendi elementinizde olacaksınız. Bu, ihtiyaçlarınıza, arzularınıza, umutlarınıza ve hayallerinize odaklanma zamanıdır. Önümüzdeki dört hafta tamamen seninle ilgili, o yüzden kalbini takip et ve nereye gittiğini gör.

Yay Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Kasım ayının başı, Akrep stelyumunun haritanızın on ikinci evine erişmesi nedeniyle komplo ve planlamaya odaklanıyor. Bilinçaltınız 19 Kasım’a kadar aydınlandığından, vizyonunuzu aydınlatmaya odaklanmanın zamanı geldi. Rüyanda sana söylenenleri dinle. Duyarlılığınız (ateşli doğanızın son zamanlarda uğraştığı yeni bir duygu) nedeniyle başkalarının, özellikle de birlikte çalıştığınız insanların size zor anlar yaşattığını görebilirsiniz.

Sorun şu ki, şu anda topraklanmış hissetmeyebilirsiniz, bu yüzden şimdi yapmak zor olsa bile mümkün olduğunca pratik ve gerçekçi olmak önemlidir. Yolda kaldığınızdan ve kariyer hedeflerinize odaklanabildiğinizden emin olmak için profesyonel isteklerinizi not eden bir günlük tutun. Ay tutulması ondokuzuncu günde Boğa burcunda gerçekleştiğinde, kariyer hedeflerinizi dünyaya geri getirebilir ve size arzularınızı gerçekleştirme şansı verebilir.

Güneş ve Merkür, sırasıyla 21 Kasım ve 24 Kasım’da burcunuza geçerek size gelecek planlarınızı tartışma şansı veriyor. Güneş enerjisi, enerjinize canlılık ve azim katarak size başarılı olmak için gereken gücü ve tutkuyu verir. Artık istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz.

Yay Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Kasım’da Akrep burcunda yeniay olduğunda, ay sakin bir şekilde başlar. Kalp kırıklığından iyileşiyorsanız, hemen çıkmaya başlamak için acele etmeyin. Yeniden sevmeden önce iyileşmek için biraz zamana ihtiyacın var, Yay.

Aslında, beşincide Venüs Oğlak’a ve Merkür Akrep’e girdiğinde, kendini sevmeye ve kendinize dikkat etmeye odaklanın. Önümüzdeki birkaç haftayı kendinle flört ederek, güzel yerlere giderek, kendine çiçek alarak, kendine iltifat ederek geçir. Önce kendine aşık ol.

Kendinizle çıkarken, Juno 15 Kasım’da Oğlak burcuna geçtiğinde ilişkilerde tam olarak neye değer verdiğinizi anlamaya başlayabilirsiniz. Yeniden çıkmaya başladığınızda bunları arayın. On dokuzuncu ay tutulması sırasında kötü ilişki alışkanlıklarına geri dönmeyin. Ne yaparsan yap, eski sevgiline geri dönme!

Neyse ki, 21 Kasım’da güneş burcunuza girdiğinde hayat romantikleşiyor ve bu onu ideal bir randevu gecesi yapıyor. Giyin ve eğlenceli bir ilk randevuya çık. Tatillerde seyahat ediyorsanız, yirmi dördüncü gün Merkür burcunuza girdiğinde diğer yolcularla flört edin. Daha sonra bağlanabilmeniz için onlara numaranızı verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.