Terazi Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kabuğunuzdan çıkıyorsunuz. Aslında Terazi, çiçek açıyorsun.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü Merkür gerilemesi ile başlıyor, kendi burcunuzda ve güven evinizde, eğlence ve macera evinizde Jüpiter Kova’da üçgen açı yapıyor. Belki çok çalıştınız, ama şimdi eğlenceli bir şeyler yapmak için karşı konulmaz bir arzunuz var. Belki de yaz boyunca tatile gitmediniz ve kendinizi kaçırmış gibi hissediyorsunuz. Terazi, kendinize bir gezi rezervasyonu yapmak veya en azından birkaç günlüğüne işten kaçmak için harika bir zaman.

Haftanın ortasında, 6 Ekim Çarşamba günü, fiziksel evinizdeki Terazi burcundaki Mars, mahremiyet evinizdeki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Cinsel bir karşılaşma (veya birinin düşüncesi) ani bir formda kalma arzusuna ilham verebilir. Terazi, kişisel bir antrenör tutuyor veya egzersiz ekipmanı sipariş ediyor olabilirsiniz. Öte yandan, ışıkları kısabilir ve bunun için gidebilirsiniz.

Terazi Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yeni bir görünüme sahip olmak sadece görünümünüzü güzelleştirmekle kalmayacak, aynı zamanda 6 Ekim yeni ayında etkilemek istediğiniz özel birinin de dikkatini çekecek. Saç stilinizi değiştirmekten veya farklı bir görünüm denemekten korkmayın. İmza görünümünüzün bir parçası bile olabilir.

Bağlı bir ilişkiniz varsa, partneriniz desteklediğiniz yeni tavırla rezonansa girebilir ve titreyebilir. Bu, ikiniz arasında tüm sezon boyunca sürecek şehvetli bir bağlantı oluşturabilir. Dışarıdaki sıcaklık düşerken enerji evde ısınacak – bu, sarılmak ve önemli olanınızla bir olmak için harika bir zaman olduğu anlamına geliyor.

Bu yönün ters tarafı, sadece evde kalmak ve aşık olduğunuz veya romantik partnerinizle bire bir çok zaman geçirmek istiyor olabilirsiniz. Bunu yaparsanız, şimdi programınızı temizlemenin ve tüm dikkatinizi onlara vermenin zamanıdır. Bunu ilişkileriniz için yapmanın ikinizin de yeni yaylalara ulaşmasını sağlayacağını ve bu zamanda ikiniz arasında daha uzun ömür ve ekstra sevgi sağlayacaktır.

Terazi Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası sizi ön plana çıkarıyor! Terazi, yakın çekime hazır mısın?

Terazi liderliğindeki tüm geçişler, benlik duygunuza odaklanır. İşyerinde kim olduğunuzu ve kariyerinizi tanımlamanın tam zamanı. Belirli bir şekilde sunmak veya profesyonel kişiliğinizi temizlemek istiyorsanız, bu hafta bunu yapmanın tam zamanı. Merkür gerilemesi, 3 Ekim – 4 Ekim Pazartesi günleri arasında, yaratıcı bir beyin fırtınası anlamına gelen Jüpiter gerilemesi ile üçgen açı yapıyor! Kariyeriniz için vizyonunuzu hayal ederek ve tanımlayarak haftaya (ve aya) başlayabilirsiniz.

Çalışma haftanızın zirvesi, 6 Ekim Çarşamba günü Terazi burcundaki yeni aydır. Yeni ay, kendinizi bulmak için altı aylık bir fırsatlar portalı açıyor. Aşağıdaki soruları düşünün: Profesyonel tarzımı seviyor muyum? Olmak istediğim pozisyonda mıyım? Sektörümde veya alanımda nasıl tanınmak isterim? Bu sorulara verdiğiniz yanıtları düşünün ve önümüzdeki altı ay içinde ideal profesyonel standartlarınıza ulaşmayı hedefleyin!

Terazi Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk birkaç günü bire bir durumlarda elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız, bu yüzden bir veya iki randevuya çıkın ve ne olduğunu görün. Yeni bir romantizm başlatmak için iyi bir zaman olabilir, ancak hafta ortasında dünyayı dolaşacak olan yeşil gözlü canavarlara dikkat edin. Size ve hemen hemen herkese karşı direnmek zor olacak. Onları yeterince uzun süre uzak tutabilirseniz, incinmiş duygular veya telafi etme endişesi duymadan yoğun hafta sonunun tadını birlikte çıkarabileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.