Terazi Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önümüzdeki yol biraz engebeli. Terazi, enerjiyi dengelemek için bazı tavizler vermeniz gerekecek.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür Terazi’de, güven evinizde, kaynaklar evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. Bir proje için zam veya yardım istemek için hemen devreye girmeye hazır olabilirsiniz. Ne yazık ki, zamanlama kapalı. Bugün 100 isteyebilirsiniz ve belki de 40 alabilirsiniz. Yardım isteyebilirsiniz ve sonunda sırtınızı sıvazlayıp bunu kendiniz yapabileceğinizi söylersiniz. Terazi, isteğini başka bir güne sakla.

25 Ekim Pazartesi günü, mülkünüzdeki Akrep burcundaki güneş, sözleşmeler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün bir sözleşme imzalatmaya veya bazı önemli noktaları müzakere etmeye çalışırken daha fazla ayarlamaya ihtiyaç var. Bir kazan-kazan çözümü mümkündür, ancak bu ancak zaman ve emekle mümkündür. Terazi, doğal arabulucunuz, yani eğer biri bunu yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz.

Terazi Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Şu an duygusal mısın? Hafta başlarken, biraz duygusal ve dengesiz hissedebilirsiniz, ancak herhangi bir tuhaflığın üstesinden gelmek için o rahat doğanızı çağırın. Haftanın ortasına doğru, başkalarıyla neredeyse elektriksel bağlantılar kurmayı bekleyin, çünkü analitik olarak her zamankinden daha keskinsiniz (ve çekici bir şekilde çapkınsınız!). Perşembe gecesinden cumartesiye kadar başınızı aşağıda tutun ve mevcut yapılacaklar listenize bağlı kalın. Şimdi yeni bir şeyle uğraşmanın zamanı değil. Pazar günü, bencillik ve bencillik arasında bir denge kurun.

Terazi Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Her zamanki gibi, tek ve tek sevginize odaklanıyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken nokta, biraz fazla hareket ediyor olmaları ve sizden çok fazla dikkat talep etmeleridir. 26 Ekim’de Yay burcundaki Venüs ile Balık burcundaki geri giden Neptün karşı karşıya geldiğinde, ilişkinizin dengesi ve akışı biraz bozulabilir. Duygusal kurtarmaya gelen parlak zırhlı şövalyeleri olmayı takdir edeceğiniz için, bu erimeye izin verin. Umutsuz bir romantik olduğunuzu düşünürsek, dolunay sizi eşinize beklenmedik şekillerde yaklaştıracaktır. Yeni bir romantizm arıyorsanız, Akrep güneşi ve Kova’daki Satürn’ün heyecan verici bir kare oluşturduğu 28 Ekim’de önümüzdeki birkaç ay boyunca hayatınızın önemli bir parçası olacak birini bulabilirsiniz. Tek sorun, drama tüm pozitiflerden daha ağır basıyormuş gibi hissetmeye başlayabileceğinden, sürdürülebilir bir ilişki olmayabilir. Ancak, bunun onlarla bağlantı kurma yoluna girmesine izin vermemelisiniz. Terazi, uzun vadede senin için mükemmel bir eşleşme olmasa bile o anda biriyle çok eğlenebileceğini bilmiyor musun?

Terazi Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının son haftası nihayet geldi! Bu ay olan her şeyi düşünerek, ayın nasıl bitmesini istediğinizi düşünmelisiniz.

Hafta başında iş yerinde iletişimde biraz gerginlik olabilir. 26 ve 27 Ekim Salı ve Çarşamba günleri Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapacak. Bu kare, özellikle bir şey etkili veya kapsamlı bir şekilde düşünülmediyse, biraz yanlış iletişim oluşturur. Kare netlik eksikliği oluşturabileceğinden basit hataların yapıldığını fark edebilirsiniz. Ayrıca, bir iş arkadaşınızla göz göze gelmediğinizde de gerginlik olabilir ve bu da biraz strese neden olabilir. Bununla birlikte, 28 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek olan Aslan burcundaki son dördün ayın altında ruh hali hafifleyebilir. Ateşli ay, sıcak ve canlıdır, profesyonel özlemlerinizin peşinden güvenle gitmenizi ister. Dost canlısı ay, haftanın başlarındaki yanlış iletişimi düzeltmek için herhangi bir iş arkadaşınıza ulaşmanız için size ilham verebilir.

Haftanın geri kalanı daha da güzelleşiyor! Venüs, Jüpiter ile bir altmışlık açı bırakarak bolluk ve şans getirir. Altmışlık, işyerinde karlı iletişim için mükemmeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.