Terazi Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Terazi burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni başlangıçlar mümkün. Terazi, bu büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Hafta, 17 Ekim Pazar günü güneşin Terazi’de (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, evinizin ve ailenizin evinizde Oğlak burcundaki Plüton’a kare açı yapmasıyla başlıyor. Aileden en az bir kişiye karşı durmaya hazır olduğunuz için yeni bir güç duygusu hissedebilirsiniz. Terazi, istediğiniz hayatı yaşamak için oldukça kararlı hissediyorsunuz ve şu anda başkalarının yolunuza çıkmasına izin vermek istemiyorsunuz. Gücüne geliyorsun.

19 Ekim Salı günü Merkür kendi burcunuza doğru ilerliyor. Aniden insanlar sizinle aynı fikirde. Kızıldeniz’in Musa’ya yaptığı gibi, önünüzde duranlar şimdi ayrılıyorlar. Herkes seçimlerinizi alkışlıyor gibi görünüyor. Şimdi Terazi, ilerleyebilirsin.

Terazi Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Partnerinizle olan tüm iletişimsizlik, kaçmak ve bir kayanın altına saklanmak istemeniz için yeterlidir. Son zamanlardaki romantik streslerden kurtulmak için hafta sonunu ayırın ve tamamen bağlantınızı koparın. 18 Ekim’de, yani Terazi’deki Mars’ın Kova’daki Jüpiter’le bağlantı kurduğu gün olan 18 Ekim’de Merkür’ün burcunuzda retrograd yolculuğunu bitirdiği anda duygusal bir sıfırlama yapmak size iyi gelecek. Bu size rahatlamanız ve ilişkinize geri dönmeniz için bir şans verecektir.

Bir başkasıyla ortaklık kurmayı seven biri olarak, ortaklığın rutinini bozmak veya değiştirmek istemezsiniz. Ama ilişkinin daha iyi olmasını ve ikinizin de enerjilerinizi sevgiyle uyumlu hale getirmesini istiyorsunuz. Tutku ve duygusal romantizm arasında bir denge bulabildiğiniz sürece, ilişki altın değerindedir.

Şu anda önemli kararlar almak için kendinize baskı uygulamayın. Yapmanız gereken tek şey romantik durumunuz hakkında stres yapmamak. İşleri sakince ele alın. Sevdiklerinizden biraz uzaklaşmak ikinize de iyi gelecek. Tekrar bir araya geldiğinizde, birbirinizin kollarında kaybolacak ve birlikte daha fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Aşk büyük değil mi?

Terazi Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Bu gerilim büyüsünü bozmaya hazır mısın Terazi? Pekala, bu hafta bunu yapmak için!

18 Ekim Pazartesi günü, hem Merkür hem de Jüpiter doğrudan istasyon yapacak. Merkür şimdi doğrudan burcunuzda, bu da kimliğiniz veya başkalarının sizi nasıl algıladığıyla ilgili herhangi bir gerilimi hafifletiyor. İşyerinde gönül rahatlığıyla gelen yeni bir güven duygusu bekleyebilirsiniz. İşyerinde tam olarak nasıl olmak istiyorsanız öyle algılandığınızdan emin olun! Jüpiter de doğrudan olduğu için, yaratıcılığınızda bir artış yaşayabilirsiniz. İş yerindeki sanatsal vizyonunuz şimdi uçma fırsatına sahip! Herhangi bir tutku projesinin veya profesyonel önlemin potansiyel başarısından emin olmanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz.

Ardından 20 Ekim Çarşamba günü karşı burcunuz Koç burcunda dolunay olacak. Dolunay, herhangi bir ortaklığı veya sözleşmeyi bir kafaya çekecek. Bu, işte tüm sözleşme gereksinimlerinin karşılandığı veya siz ve bir iş ortağınız ile profesyonel bir ilişkinin sonuna geldiğiniz zaman olabilir. Aynı zamanda, kariyerinizi genişletmek için ortaklıklar keşfediyor olabileceğiniz için, bağımsızlığın sona erdiği bir zamanı da temsil edebilir.

Terazi Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri parlak, göz kamaştırıcı varlığınıza karşı bağışıklık kazanmak için diğer insanların kaynak maskeleri takması gerekirdi. Hafta başlarken ateşli ve çapkınsın ve kimse senin çekiciliğine karşı koyamaz. Dikkatinizi daha ciddi konulara, muhtemelen finansal konulara çevirdiğinizde, bu süper watt parıltısı Çarşamba ve Perşembe günleri (sadece biraz!) Cuma ve Cumartesi günleri, romantizm veya sohbet yoluyla maceracı, keşifçi ruh halinizden en iyi şekilde yararlanın. Pazar günü, özellikle kendinizi karamsar hissediyorsanız, kendinizi rahat bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.