Terazi Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Terazi burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Terazi burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal fırsatlar uçup gidiyor. Terazi, özgürce kazanmak için muhafazakar düşünün.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü Merkür ile kendi burcunuzda ve güven evinizde, romantizm evinizde Jüpiter ile üçgen açı yaparak başlıyor. Siz ve sevgiliniz bugün şehvetli ve romantik bir zaman geçirebilirsiniz. Terazi, çocuklar için bir bakıcı bulmak ve kendinize biraz zaman ayırmak iyi olur. Aşkı arıyorsanız, çekici bir yabancıyla sohbete başlamak için harika bir zaman.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Para evinizdeki Akrep burcundaki Mars, inanç evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, bir para bloğunuz olduğunu fark edebilirsiniz. Terazi, bu, büyürken kıtlık ve sıkı çalışmanın parayla bağlantılı olduğu konusunda öğrendiğiniz derslerle bağlantılı olabilir. Bugün, bu düğümü çözebilir ve daha fazla refahı karşılamak için kendinizi özgür bırakabilirsiniz.

Terazi Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Leydi Luna burcunuzdan geçerken, çalışma haftasının ilk bölümünde tüm gözler sizin üzerinizde olacak. Alçakgönüllü yabancılardan boğucu göz temasında ve çekici flörtte bir artış fark edeceksiniz, bu da küçük bir güven artırıcı işlevi görebilir. Sana çıkma teklif etmekte yavaş olan birini görüyorsan, hafta ortasından önce biraz flört etmeye çalış. Özellikle yüzsüz hissediyorsanız, onları kendiniz davet edin!

Dördüncü aydaki yeni ay sizin için oldukça ufuk açıcı olacak. Aşkınızın tatsız nitelikleri varsa, kendilerini göstermeleri muhtemeldir. Başkalarıyla bağları koparmak şu anda daha kolay olacak, bu nedenle kalıcı kişilikler en iyi benliğinizi ortaya çıkarmazsa, onları paketlemenin zamanı gelmiş olabilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs, beşincide mantıklı Oğlak burcuna giriyor ve ileriye dönük ortaklıklarınızda istikrarı düşünmeniz için size ilham veriyor. Bu enerji sizden son zamanlarda gözünüze çarpan herkese pragmatik bir bakış atmanızı isteyecek, bu yüzden onların birlikte bir gelecek inşa edebileceğiniz biri olup olmadıklarını gerçekten düşünün. Karizma, çekicilik ve mizah bir ortaklıkta önemli faktörlerdir, ancak aynı zamanda güvenilirlik ve güvenlikle bağlantı kurduğunuzdan emin olmanız gerekir.

Terazi Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftası, özellikle mali durumunuz ve iletişim araçlarınız aracılığıyla işyerinde etkili olabilir!

31 Ekim Pazar günü Mars titiz Akrep burcuna geçtiğinde akıllarda para var. Mars, daha fazla para kazanmak için harekete geçme arzunuzu harekete geçiriyor. Mars enerjisi size finansal eylemde bulunmanız için bir neden sunarken, profesyonel olarak dönüştürücü taahhütler ve sözleşmeler aramak için harika bir zaman olabilir. Merkür, 31 Ekim ve 1 Kasım Pazar ve Pazartesi günleri Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, bu, kariyerinizdeki yaratıcı çabalarla ilgili olabilir. . Hatta bir sorunu çözmek için yaratıcı bir yol bulabilir veya mevcut bir profesyonel çabaya girişebilirsiniz.

4 Kasım Perşembe günü, Akrep burcundaki yeni ay, altı aylık bir finansal olasılıklar penceresi açıyor. Yeni ayın altında, becerilerinize göre ödeme yapan bir iş ortaya koyabilirsiniz. Sürdürülebilir bir profesyonel çabaya yatırım yapmak için hedefler bile belirleyebilirsiniz. Ertesi gün Merkür Akrep burcuna girdiğinde, yeni iş aramaları veya maaşınızla ilgili konuşmaları başlatabilir!

Terazi Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

As the week begins, you need to strike the right balance between selfishness and selflessness. Fortunately, that’s something you’re particularly skilled at — at work or even in romance. On Tuesday and Wednesday, you’re even more charming than usual, which means you might need to go incognito if you want to avoid crowds of admirers. (Or, of course, you can just kick back and enjoy your superpowered magnetism!) On Thursday and Friday, seek novelty in your thoughts, conversations and even your dating choices. This weekend, try to buckle down and stick with the plan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.