Terazi Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Terazi burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize dokunacak ve şehvetli arzularınızdan gizlice özlediğiniz sevgili tipi Terazi’ye kadar her şeyi vurgulayacak. Bu arada, cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, egzotik Yay burcunda ilk çıkışını yapacak ve bu da, merak uyandıran üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi büyüleyecek. Sevgilinizle spontane kaçamak? Kısa geziler, flört alışverişleri ve estetik açıdan hoş bir ortam, Venüs’ün en sevdiği şeylerden bazılarıdır. Bu, mutluluğunuzu şımartmak için resmi işaretiniz. Astroloji gibi konuları tartışmak heyecan verici.

Terazi Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

İşlerin tam olarak istediğiniz gibi gitmemesine rağmen, kristal berraklığındaki bakış açınız sizi mutlu ediyor. Size bir çıkış noktası sağlamak için sanatsal şeylerle uğraşın ve kendinize çıkmak için birçok fırsat vermekten çekinmeyin.

Terazi Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Konuşmak çok daha kolay hale gelmek üzere, Terazi. Venüs bugün Yay burcuna girerken, iletişim sektörünüz tatlı ama acımasızca dürüst hale geliyor. Bazen, kendinizi savunmak veya işinizde barışçıl olmak için mücadele edebilirsiniz. Venüs iletişiminizi etkinleştirirken, iş yerinde konuşmak için cesaretlenmiş hissedebilirsiniz. Şimdi dürüstlüğünüzü paylaşmak veya geri bildirimde açık sözlü olmak için çağrıldığınızı hissedebileceğiniz zaman. Venüs’ün ateşli tonu dürüst olduğu kadar karizmatiktir. İş yerinde aklınızdan geçenleri söylemeniz gereken ince bir itme olabilir.

İnandığınız her şey için daha güçlü bir temel oluşturuyorsunuz. Devam edin!

Terazi Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, gece gökyüzünün büyüleyici mücevheri Venüs’ten kozmik rehberlik toplarsınız. Perşembe günü gökyüzü, acı Akrep’ten ayrılıp hafif yürekli Yay’a doğru dans ederken Venüs’ü hareket halinde bulur. Venüs’ün buradaki zamanı, kardeş bağlarını tatlandırmak, karizmayı geliştirmek ve keyifli öğrenme deneyimleri çekmek için çalışıyor. Başka bir yerde, güneşin öfkeli Mars ile birleşmesi, bağımsızlığınız hakkında kabul edilmesi gereken herhangi bir bastırılmış hayal kırıklığını aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.