Terazi Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Terazi burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün burcunuzda geri giden Merkür’e katılıyor ve bazı bastırılmış duyguları yüzeye çıkarıyor, Terazi. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, bu süre zarfında içe dönüp geçmişiniz ile şu anki realiteniz arasında ayrım yapmanız önemlidir. Aksi takdirde tüm bu duygular birbirine karışacak ve yüzeye çıkacaktır. Geçmişinizden ders alın, ancak yeni yolculuğunuza yanınızda getirmeyin. Bu arada, gezegensel yöneticiniz Venüs, istikrar arayan ikinci ev değer sistemlerinizin üzerinde gezinirken, arzularınıza daha yakından bakıyorsunuz ve onların eylemlerinizle uyumlu olup olmadığını düşünüyorsunuz.

Terazi Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Sonunda eşinizle tanıştınız mı? Belki. Aşık olduğun biriyle eğleneceksin. Ama iyileşir. Uyarıcı bir entelektüel sohbete katılın ve yedinci cennette olacaksınız. Belki bu yapışacak.

Terazi Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İyi hissediyor musun, Terazi? Bugün güneş, burcunuzda Mars ile kavuşum yaparak size büyük bir güven artışı sağlıyor! Bu birliktelik güçlüdür. Kendinizi karizmatik, kendinden emin ve karizmatik hissedebilirsiniz. Özellikle strese girdiğiniz bir şey varsa, gününüzün üstesinden gelmeniz için ihtiyaç duyduğunuz destek olabilir. Yapabiliyorsanız, profesyonel tarzınızda biraz “siz” bile gösterin. İş için üniforma giyseniz bile, aksesuarlarınızı, saçınızı ve makyajınızı oynamayı düşünün. Bugün kendinizi profesyonel ve özgün bir şekilde sunma yeteneğinize güvenin!

Telefon etiketi durmalı! Telefonu aç, aramayı yap ve biraz gül.

Terazi Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü hızınızı yavaşlatır ve sizi vücudunuza yeniden bağlar, Terazi. Azalan ay, içe dönük Başak’tan ayrılır ve burcunuza doğru kayar, duygusal duyarlılığınızı artırır ve bireysel ihtiyaçlar konusundaki farkındalığınızı artırır. Küçülen ay son rötuşları ve kesinliği gerektirdiğinden enerji seviyeleri azalır. Luna’nın gerçekçi Satürn ile olan tatlı bağı, romantik bağlantıları keskin bir şekilde net ve gerçekçi bir şekilde görmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.