Terazi Burç Yorumları 4 Ekim 2021

Terazi burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlük kaostan bir adım geri atın ve kendinizi kontrol edin Terazi. Luna, sorumlu altıncı ev günlük ritüelleriniz aracılığıyla aynı anda özverili Neptün’e karşı çıkarken, yalnızlık arayan kapanış, rüyalar ve sahne arkasındaki her şeyin on ikinci evinde dolaşmaktadır. Bu nedenle, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, gecenin erken saatlerinde aramanız veya bekleyen yapılacaklar listenizi tamamlama ihtimaliniz vardır. Bununla birlikte, Luna’nın Pluto’nun güç merkezi ile olan üçgeni, özellikle duygularınız söz konusu olduğunda, gününüze bir yoğunluk katmanı ekleyebilir. Gezegen hükümdarınız Venüs’ün yardımıyla silahlarınıza bağlı kalacaksınız.

Terazi Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Baktığınız her şey romantizm, yoğunluk ve güzellikle patlamak üzereymiş gibi görünüyor. Sadece romantizmi sevmiyor musun? Bugün bundan kaçınamazsınız, bu yüzden ondan kaçmayın. Hayatınızdaki insanlar da tamamen çekici.

Terazi Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işinizde kendinize güvenin, Terazi! Merkür gerilemesi Jüpiter gerilemesi ile üçgenini sürdürürken, benlik duygunuzda ve işteki yaratıcılığınızda daha güvende olmaya davetlisiniz. Evet, her iki gezegen de geri harekette, bu da biraz şüphe veya belirsizliğe neden olabilir. Bununla birlikte, üçlü benlik ve yaratıcılık sektörlerinizin birlikte çalıştığını ima eden güçlü, uyumlu bir yöndür. Konfor alanınızdan çıkmanın zamanı geldi. Profesyonel bir girişim için yaratıcı bir yolunuz olduğunda, işteki sanatsal vizyonunuzdan emin olun veya konuşma yapın.

Fiziksel bir şey yaratmak (bir yemek, bir çalma listesi, bir şiir) yeni bir yaratıcılık çağını başlatacak.

Terazi Burcu 4 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Umutsuzca arzuladığın huzuru geri kazanmana izin ver, Terazi. Yansıtıcı Başak ayı duygusal materyalleri sessizce işlemenizi sağladığından Pazartesi günü gökyüzü, sosyal katılımları veya iş taleplerini ertelemek için ideal bir fırsat sunuyor. Yalnızlığınıza öncelik vermeyi hedefleyin ve kendinizi serbest bırakma ve yenilenme sunan faaliyetlere dahil edin. Luna’nın uzaylı Neptün ile karşıtlığı, mevcut çalışma koşullarınız hakkında karışık duygular yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.