Terazi Burç Yorumları 30 Ekim 2021

Terazi burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizde gezinmeye devam ediyor ve siz küçük kalbinizle flört ediyorsunuz. Bekar, ezik ve/veya zaten tatlı arkadaşınıza aşık olun, Mars’ın için için yanan Akrep’e geçişi ve istikrar arayan ikinci öz-değer eviniz, ihtiyaç duyduğunuzu hiç bilmediğiniz bir özgüven artışına hizmet edebilir. Mars’ın aynı zamanda taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi de yönettiğini unutmayın, bu nedenle bilinçli olarak zamanınızı ve enerjinizi bir ilişkiye yatırmaya hazırlanıyorsunuz. Manifest uzakta, Terazi.

Terazi Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün konuşmaktan çekinmeyin. Birinin senin söyleyeceklerini duyması gerekiyor – değilse, sadece konuşmaya başla ve kim olduğunu ve onlara ne söyleyeceğini anlayana kadar bırakma. İlk başta direnseler bile, minnettarlıklarını daha sonra ifade edecekler.

Terazi Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılığınız için değerli misiniz, Terazi? Bugün, güneş, profesyonel kendini ifade etme ve yaratıcılık araçlarınızın ezilebileceğini gösteren Satürn ile kare açı yapıyor. Özellikle yeni, alışılmışın dışında fikirler getirirseniz, işteki yaratıcılığınızın karşılığını yeterince alamayabilirsiniz. Satürn’ün konumu, özellikle kendi işinizi yapıyorsanız, işinizin daha yapılandırılmış veya ciddi bir şey beklediğini gösterebilir. Durum buysa, işteki asgari standartları karşılarken aynı zamanda rolünüzde kendini nasıl ifade edebileceğinizi düşünün.

Doğru yolda olduğuna dair bir işaret mi arıyorsunuz? Bazen sadece inancın üzerine gitmen gerekir.

Terazi Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi, bugün hoş bir rahatlama dalgasının sizi etkisi altına alması muhtemel. Geçen ay, burcunuzda yaşayan ve bağımsızlık duygunuza çok fazla tahriş ve iltihap katan öfkeli Mars ile uğraştı. Cumartesi günü gökyüzü, Mars’ın keskin zekalı Akrep’e doğru ilerlediğini ve şimdi 13 Aralık’a kadar yeteneklerinizi ve becerilerinizi harekete geçirme ihtiyacınızı artırdığını görüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.