Terazi Burç Yorumları 29 Ekim 2021

Terazi burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 29 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi yaptığın şeyi yap ve dengeni koru Terazi. Bugünün, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki güneş ile romantik beşinci tutku evinizden geçen ciddi Satürn arasındaki zorlu kare, şehvetli arzularınız ile durumunuzun gerçekliği söz konusu olduğunda çelişkili bir enerji yaratıyor. Sevgilinizle ortak çıkarlarınız ve inanç sistemleriniz var mı? Bu arada ay, özgürlüğü seven on birinci toplum meseleleri evinizde parlayacak ve burcunuzda anlayışlı Merkür ile uyumlu bir altmışlık açı oluşturacak. Bu süre zarfında ihtiyacınız olan destek ve netlik için arkadaşlarınıza güvenin.

Terazi Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Sessizce yalan söyler ve o zorbanın kontrolün kendisinde olduğunu düşünmesine izin verirseniz, çok zaman geçmeden işler düzelecektir. Ne de olsa biri size patronluk taslıyor ve henüz bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Terazi Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün özellikle ilham almış hissedebilirsiniz, Terazi! Venüs Jüpiter’i altmış çizerken, bugün işteki inovasyonunuzda özellikle güçlü ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Venüs, genel kimliğinizi büyüler, bu da profesyonel kişiliğinize güvenmeye çalışıyorsanız mükemmeldir. Jüpiter’e uğurlu bir şekilde bağlandığından, yaratıcılığınıza eğilmek için ilham alabilirsiniz. Yetenekli bir görev veya proje yürütebilirsiniz. Hatta iş için giyinebilir veya kendinizi güvende hissettirecek bir şey giyebilirsiniz. Her ne olursa olsun, işte bireyselliğinizi somutlaştıracak özgüvene sahip olacaksınız!

İnsanlar bugün dikkatinizi dağıtmaya çalışabilir, ancak bunu bilerek yapmıyorlar. Odak!

Terazi Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kalbinle kime güveneceğin konusunda bazı önemli dersler alıyorsun, Terazi. Yola rehberlik eden güneş, gerçekliği kontrol eden Satürn ile sert bir konfigürasyona kilitlendiğinden Cuma günü gökyüzü bu hikayeye yeni boyutlar getiriyor. Bu ayıklayıcı eşleştirme, yaratıcı süreciniz ve romantik bağlantılarınız etrafında yapılacak önemli değişiklikleri aydınlatmak için çalışır. Bu açıdan olayları karamsar bir şekilde görmek kolaydır, bu yüzden kendinize fazla yüklenmemeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.