Terazi Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Terazi burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün tatlı gezegen cetveliniz, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Venüs ve romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla cömert Jüpiter arasındaki altmışlık, iletişiminiz arasında uyumlu bir sinerji getiriyor. stil ve kalbinizin arzuları. İsteyin ve alacaksınız, Terazi. Daha güçlü bir kayda göre, Luna’nın Pluto’ya karşıtlığı bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir, bu yüzden projeksiyonlarınıza dikkat etmeye çalışın. Bu özellikle belirli bir miktarda kontrol arayanlarınız için geçerlidir, bu nedenle toksik güç mücadelelerinden uzak durun. Balayı evresinin tadını çıkarın.

Terazi Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu yolculuk tutkusuyla daha fazla savaşmayın – daha önce hiç ziyaret etmediğiniz bir yeri keşfetmenin bir yolunu bulun. Merakınızı gidermek için her zamanki yaşam alanınızdan biraz uzaklaşmanız gerekebilir.

Terazi Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bağlantı kurman gereken biri var mı, Terazi? Bugün Aslan burcunda son çeyrek ay meydana geldiğinden, profesyonel ağınızdaki eski bir meslektaşınıza veya bağlantınıza ulaşmak için çağrılmış hissedebilirsiniz. Bu dostça ay tutulması, yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman! Eski bir iş arkadaşı, süpervizör veya akıl hocası gibi aklınızda belirli bir bağlantı olabilir. Yeniden bağlantı kurma nedeninizin profesyonel olması gerekmez, çünkü bu kişiyle sadece temele temas etmek isteyebilirsiniz. Dostça bir “merhaba” ile profesyonel bağlantılarınızı yeniden kurmaktan asla zarar gelmez!

Bugün işler bir çıkmaza giriyor ve iş hakkında hızlı bir karar vermeniz gerekecek.

Terazi Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü rahatlama ve cesaretlendirme ile geliyor, Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, bugün büyüme sağlayan Jüpiter’den destek bekliyor. Bu faydalı eşleşme, yaratıcı arayışlarınız yoluyla genişlemenin yanı sıra romantik fırsatlar da sunar. Bekar veya evli, tatlı flörtlerle gününüzü güzelleştirme fırsatını kaçırmayın. Başka bir yerde, Aslan burcundaki üçüncü çeyrek ay, sosyal ağınızda yapılacak değişiklikleri aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.