Terazi Burç Yorumları 27 Ekim 2021

Terazi burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün tatlı gezegen cetveliniz, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Venüs ve romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade evi aracılığıyla cömert Jüpiter arasındaki altmışlık, iletişiminiz arasında uyumlu bir sinerji getiriyor. stil ve kalbinizin arzuları. İsteyin ve alacaksınız, Terazi. Daha güçlü bir notta, Luna’nın Pluto’ya karşıtlığı bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir, bu yüzden projeksiyonlarınıza dikkat etmeye çalışın. Bu, özellikle belirli bir miktarda kontrol arayanlarınız için geçerlidir, bu yüzden tekrar toksik güç mücadelelerinden uzak durun. Balayı evresinin tadını çıkarın.

Terazi Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Sebep ne olursa olsun, bugün kendinizi Memory Lane’de bir yolculuk yaparken bulabilirsiniz. Yine de bir kez olsun, hatıralarınıza dürüst bir değerlendirme yapın. Mezuniyet balonuzdan alacağınız kurumuş bukete hala ihtiyacınız var mı? Muhtemelen hayır – duygusal dağınıklığı ortadan kaldırın.

Terazi Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, güneş, sektörünüzün finansmanına ve değerlerine güç veren Akrep burcunda. Akrep mevsimi, diğer gelir akışlarını araştırmak için harika bir zaman olabilir. Belki de alanınızdaki veya sektörünüzdeki seçeneklerinizi keşfetmenin zamanı gelmiştir. Akrep mevsimi, iş yerinizin size bir çalışan olarak değer vermesinin nedeni bu olabileceğinden, işyerindeki dönüştürücü yeteneklerinizi de vurgulayabilir. Maaşınızı düşünürken, Venüs Neptün ile kare açı yapmaya devam ettiği için, işte veya iş arkadaşlarınızla bunun hakkında nasıl konuştuğunuza dikkat edin. Kare, söylediklerinizi veya size söylenenleri potansiyel olarak yanlış yorumlayabilir.

İhtiyaçlarınızı bugün başkalarının ihtiyaçlarının arkasına koyun ve uzun vadede kazanacaksınız.

Terazi Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Ev hayatınız sürekli bir değişim yeri haline geldi, Terazi. Kökleriniz, aile deneyiminiz hakkındaki anlayışınızı derinleştirmeniz ve rahatsız edici duygusal sorunları ortadan kaldırmanız gerekiyordu. Çarşamba günü gökyüzü, empatik Yengeç ayı, düşünceli Plüton ile zorlu bir karşıtlığa kilitlendiğinden bu anlatıya dokunuyor. Bu eşleştirme, ev yaşamınız ve onaylanması gereken kamusal yaşamınız arasındaki kabul edilmeyen stresi aydınlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.