Terazi Burç Yorumları 23 Ekim 2021

Terazi burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 23 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Riske değer mi, Terazi? Luna, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilgelik evinizde ışıldıyor, inanç sistemlerinizi çevreleyen duygusal temalara vurgu ve sezgisel netlik getiriyor ve bilinmeyene girme arzusu. Senden uzakta olan birine aşık olmak? İster yüz yüze ister internet üzerinden olsun, ayın flörtöz beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile tatlı üçgeni, size bir tür romantik bağlantıyı sağlamlaştırma fırsatı sunuyor, ancak dahası var. Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a iyileştirici bir altmışlık açı oluşturacaktır.

Terazi Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Uygun bilgeliği bir kez kazandıktan sonra, onu içine çekmesi için bir şans verin. Aksi takdirde, tüm bu iyi niyetli tavsiyeler gürültüde kaybolacaktır. Kullanabileceklerinizi ayıklamak ve gerisini kendi haline bırakmak için harika bir zaman.

Terazi Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep mevsimine hoş geldiniz, Terazi! Artık güneş Akrep’te olduğuna göre, finans sektörünüzde güneş enerjisi var. Biraz daha fazla para kazanmak için işte veya bir yan işde fazladan vardiya almak için daha hırslı hissedebilirsiniz. Daha da önemlisi, işyerinde daha iyi ödeme yapan bir sözleşmeye girebilirsiniz. Bu, satışta veya ücretli bir işte çalışanlar için harika bir sezon olabilir. Saatlik veya maaş alıyorsanız, değerli becerilerinizin buna göre telafi edilmesi gerektiği için şimdi zam isteme zamanı olabilir.

Güzelliği büyük bir takdirle karşılayanlar, sizi gerçekten takdir ediyor.

Terazi Burcu 23 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Kendini sıfırdan yeniden inşa ediyorsun, Terazi. Geçen ay, bireysellik ve kendini ifade etme sorunlarıyla derinden boğuştuğunuz için, çiçek açmak istediğiniz vizyonunuzu temellendirmenize yardımcı oldu. Güneş derin duygu Akrep’e doğru ilerlerken, Cuma günü gökyüzü, bu devam eden kişisel gelişim yolculuğunda bir sonraki adımı attığınızı görüyor. Önümüzdeki haftalar, yeterince kullanılmayan yeteneklerinizi ve becerilerinizi harekete geçirmenize yardımcı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.