Terazi Burç Yorumları 20 Ekim 2021

Terazi burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Acele etme, Terazi. Muhtemelen suları test ediyorsunuz, ancak aradığınız cevaplar düşündüğünüzden daha yakın. Bu arada, savaşçı benzeri Koç burcundaki bugünün dolunayı, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğer evinize duygusal vurgu getirecek, ancak dahası var. Ayın şehvetli Boğa burcuna geçişi ve seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci eviniz üzerine, özellikle romantik bir ilişki ve/veya önemli bir diğerinin sadakatini düşünenler için, duygular yoğunlaşmaya mahkûmdur. Ayrıca, aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla Luna’nın Satürn’e açı yapması, mevcut taahhütleriniz ve kalbinizin arzuları arasında sürtüşme yaratabilir.

Terazi Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Eski bir sevgiliyi, eski bir en iyi arkadaşı veya eskiden size yakın olan birini affetmenin zamanı geldi. Ne de olsa karma senin tarafında ve iletişim kurma yeteneğin bundan daha iyi olamazdı. Reddedilmekten korkma – bu senin sorunun değil.

Terazi Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün burcunuzda dolunay meydana gelirken, profesyonel kimliğinizi ve görünüşünüzü yansıtmaya çağrılıyorsunuz. Daha yüzeysel bir düzeyde, son altı ay işyeri sunumunuzu değiştirmek için bir itici güç olabilir. Altı ay öncesine göre şimdi iş için farklı görünebilir ve sunum yapabilirsiniz. Dolunay ayrıca kimliğinizde, derneklerinizde ve sosyal sunumunuzda profesyonelce sunmak için yaptığınız çalışmaları da not eder. Daha hayırlı bağlantılara bağlı olabilirsiniz veya kim olduğunuzu profesyonel olarak tanımlamış olabilirsiniz.

İnsanlara ulaşmaya ve onlarla ilişki kurmaya çalışın – arka planda kaybolmayın.

Terazi Burcu 20 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcunuz, insan ilişkileri sanatını derinlemesine araştırmayı amaçladığından, doğal olarak kendilerini bir çatışma ve uzlaşma sıçramasına dahil etme eğilimindedir. Yılın bu zamanı, kimlik duygunuzu geri kazanmaya çalışırken, bağımsızlık duygunuza enerji ve gücü geri vermekle ilgilidir. Koç burcundaki dolunay bugün çiçek açıyor, sizi bu kendinizi keşfetmenizden çekip mevcut ortaklık hikayenizin tam farkındalığına geri getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.