Terazi Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Terazi burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bağlı değil mi yoksa ölüm bizi ayırana kadar mı? Tatlı gezegen yöneticiniz Venüs, bugün için için için yanan Plüton ile gözleri kilitliyor, istikrar arayan ikinci değerler evi ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygular aracılığıyla sarhoş edici bir üçgeni harekete geçiriyor. Çıkma ve romantizm söz konusu olduğunda aşırı iniş çıkışlar yaşamaya daha yatkınsınız, bu yüzden kendinizi kaptırmamaya çalışın. Bu arada ay, onbirinci evinizi, topluluklarınızı ve dünyadaki aidiyet duygunuzu tutuşturmaya devam edecek, seçeneklerinizi keşfetme ve özgürlüğünüzü kucaklama arzusuna ilham verecek. Yapacak bir düşüncen var.

Terazi Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen sadece tatsızlıktan geçmen gerekir. Mevcut durum hakkında oldukça tuhaf hissediyorsunuz ve bir süre daha ertelemeyi umduğunuz bir şeyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çabuk bitir ve yoluna devam et.

Terazi Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Özellikle Merkür gerilemesi Plüton gerilemesi ile kare açı yaptığında uzun bir hafta olmuş olabilir. Meydan bugün geçişini sonlandırıyor, bu da bazı streslerin sonu anlamına gelebilir. Bu hafta iş hayatınızda ev hayatınıza ve ailenize öncelik vermekte zorlanabilirsiniz. Bu hafta sonu izin alabilirseniz, hafta boyunca bir kenara atılmış olabilecek ev hayatı meselelerini değerlendirmek için şimdi harika bir zaman olabilir. Neyse ki, Venüs, Plüton’u geri gidiyor, bu da evinize yatırım yapmak için doğru finansal durumda olabileceğinizi ima ediyor!

Keyfini çıkarın ve dikkat edin – işler hafifliyor ve çok fazla boş zamanınız olacak.

Terazi Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evren seni gelişmeye zorluyor Terazi. Yönetici gezegeniniz, bağ kuran Venüs, yenilenme arayışında olan Plüton ile ittifak kurarken, Cumartesi günü gökyüzü sizi evinizin ve aile cephenizin çevresinde daha önce ortaya çıkan değişiklikleri kucaklamaya teşvik ediyor. Bu güçlü eşleşme, aile geçmişine yönelik iyileştirici bir yaklaşımı benimsemenize yardımcı olurken, Ay’ın Venüs’le karesi, bastırılmış duyguları serbest bırakmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.