Terazi Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Terazi burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kıvılcımlar uçuşuyor ve bunu hissedebilirsin Terazi. Örneğin, bekar da olsanız da, bugünün cüretkar Mars – ahenk arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evinizin göksel yöneticisi – ve romantik beşinci aşk, tutku, aşk evi aracılığıyla şanslı Jüpiter arasındaki tatlı üçgen. ve kendini ifade etme, özellikle bireysel özgürlüğünüz ve genel olarak sevgi diliniz söz konusu olduğunda, süper güçlü bir sinerji yaratır. Ayrıca, ayın, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla Koç’tan geçişi, eş zamanlı olarak ilişki sektörünüzdeki ısıyı artıracaktır. Soru şu: İlk hareketi kim yapacak?

Terazi Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Olabildiğince büyük düşünün ve hayal gücünüzün sizi hayatınızın bir sonraki aşamasına yönlendirmesine izin verin. Şu anda zihninizin içindekiler dışında gerçek bir endişeniz yok. Bir aşk bağlantısı bekliyor – sizin istekliliğiniz bunu gerçekleştirecek.

Terazi Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Pazartesi hiç bu kadar iyi hissettirmemişti Terazi! Hem Jüpiter hem de Merkür istasyonları bugün yön verdiğinden, biraz rahatlama hissedebilirsiniz. Artık her iki gezegen de doğrudan hava burçlarında olduğuna göre, herhangi bir zihinsel gerilimi bırakmaya odaklanabilirsiniz. Jüpiter, mesleğinizde bir kez daha neşe bulmak için fırsat üstüne fırsat getiriyor. Aklınızda bir tutku projeniz varsa, Jüpiter onu mükemmel bir şekilde sunmanıza yardımcı olabilir! Merkür burcunuzda doğrudan olduğu için işyerinde iletişim daha kolay hale gelir. Hep birlikte, profesyonel yeteneklerinizde yenilenmiş bir özgüven duygusu bekleyin.

Şanslısınız – heyecan verici bir gelişme, rutin bir günü bozacak.

Terazi Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi, bugün sisteminize bir denge hissi geri geliyor. Messenger Merkür’ün burcunuzdaki gerileme aşaması bugün nihayet sona eriyor. Bu geçiş, özellikle sağlık ve bağımsızlıkla ilgili konularda, ileriye dönük yönünüz konusunda bir miktar ivme ve anlayış sağlamaya yardımcı olur. Başka yerlerde, ateşli Mars’ın istek uyandıran Jüpiter ile uyumu, romantizm cephesinde yığınla güven ve karizma sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.