Terazi Burç Yorumları 17 Ekim 2021

Terazi burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunu 17 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 17 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 17 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür, burcunuz aracılığıyla gerilemeye devam eder, bu da bire bir ilişkilerinizi ve benlik duygunuzu çevreleyen temaları yansıtmak, yeniden değerlendirmek ve yeniden ziyaret etmek için içe doğru gitmenizi ister. Bunu akılda tutarak, Merkür gerilemesi, işlerin zorlaştığı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a bir muhalefet yapacak. Örneğin, ister bekar olun, ister romantik bir bağlantınız olsun, gerçeğinizi söylemeniz ve belki de bir sevgiliyle bekleyen bir sohbeti tekrar gözden geçirmeniz için çağrılıyorsunuz. Ay’ın Neptün’e olan yakınlığı Terazi, bu süreçte öz bakımınıza öncelik vermenizi teşvik ediyor.

Terazi Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Yapabileceğiniz en önemli şey birliklerinizi desteklemektir. Sonuçta, doğal bir lider olmak zor iştir. Geri çekilip rahatlamak isteyebilirsiniz, ancak başkalarının sizin sorumluluğu üstlenmenizi beklediğini anlayın.

Terazi Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Kendine sadık kalıyor musun, Terazi? Güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açınızdayken, mesleğinizin sizinle aynı hizada olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Bu kare, özellikle öne geçmek için güçlü hamleler yaptıysanız, özlemleriniz için kendinizin parçalarını feda ettiğiniz yerleri ortaya çıkarabilir. Mesleki özlemleriniz için çok şey değiştirip değiştirmediğinizi merak etmenize neden olabilir. Belli bir dereceye kadar yaptın, ama iyi bir sebep olmadan değil. Kimliğiniz, kariyerinize veya başka bir şeye dayalı olsun, değişmeye devam edecektir. Bugün kendinize karşı nazik olun.

Umduğun şey gerçekleşmek üzere. Sadece olumlu düşünmeye devam et!

Terazi Burcu 17 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Ev diyebileceğin bir yer bulmak senin için giderek daha önemli hale geldi, Terazi. Gelişmeniz için kendinize sağlam bir temel oluştururken, aynı zamanda erken yetiştirilmenizden kaynaklanan ağır duygusal unsurlarla da başa çıkmak zorunda kaldınız. Pazar günü gökyüzü, geçmiş ve şimdiki benliğiniz arasındaki bu hikayeyi yoğunlaştırıyor, ego inşa eden güneş ve duygusal olarak güçlü Plüton karşı karşıya geldiğinde, daha derin bir serbest bırakmaya ihtiyacınız olan yeri belirlemenize yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.