Terazi Burç Yorumları 16 Ekim 2021

Terazi burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, öz bakımınıza ve özeninize odaklanıyorsunuz. İster şu anda bekar olun, ister romantik bir bağlantı içinde olun, ay ve tatlı gezegen yöneticiniz Venüs arasındaki günümüzün zorlu karesi, yapılacaklar listeniz ile flört alışverişlerine katılma arzusu arasında sürtüşme yaratabilir. Ne yapalım? Ne yapalım? Kendinize saklamanın yanlış bir tarafı yokken, sevgiliniz zamanınızın ve dikkatinizin daha fazlasını arıyor olabilir, bu da Venüs’ün yaralı şifacı Chiron’la üçgen açısının devreye girdiği yerdir. Son zamanlarda kendinizi aşırı mı büyüttünüz? Durum ne olursa olsun, gerekli sınırları belirlemekten korkmayın.

Terazi Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Rahat tavrınız, kullanmayı düşünseniz de etmeseniz de bir şekilde öldürücü bir çekiciliğe dönüştü. Uysal olmanın oldukça seksi olduğunu görünce şaşırabilirsiniz – en azından bugün öyle.

Terazi Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Söylenen bir şey seni çok uzağa götürebilir, Terazi! Merkür bugün Venüs’ü altmışlık açıyla geri giderken, bakış açınızı meslektaşlarınıza sunma konusunda biraz şansınız olabilir. Bir şeye sahip olmak veya belirli bir şekilde sunmak istiyorsanız, bugünün altmışlık modeli mükemmel! Merkür gerilemesi için neredeyse tüm stresi azaltır, ancak tam olarak değil. Gerileme hala sizden konuşmaya nasıl yaklaşmak istediğinizi ve ne söylemek istediğinizi düşünmenizi ister, ancak altmışlık iş arkadaşlarınızla diyalog kurmanıza yardımcı olabilir.

Rutininiz bugün bozulursa, kaosu kucaklayın ve akışa devam edin.

Terazi Burcu 16 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası sizi vücudunuza geri dönmeye teşvik ediyor Terazi. Ay, vizyon sahibi Balıklar arasında süzülür ve dikkatinizi iş/yaşam dengeniz etrafında var olan duvarlarla çevrili duygulara çevirir. Fiziksel veya duygusal olarak bir dengesizlik durumuna düşmüş olabilecek herhangi bir yerde daha iyi bir denge duygusu geliştirmeyi hedefleyin. Luna’nın Venüs’le olan karesi daha sonra duygusal olarak yüklü ilişki konuşmalarına yol açabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.