Terazi Burç Yorumları 15 Ekim 2021

Terazi burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 15 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 15 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 15 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmos sizi birden fazla şekilde kutsuyor, Terazi. Örneğin, burcunuz aracılığıyla güneşin adalet arayan geçişinin ortasında, aynı anda aşk, tutku ve zevkten oluşan flörtöz beşinci eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, cinsel içgüdülerinizin ve kalbinizin arzularının hayatın kendisinden daha büyük hissetme olasılığı vardır. Merkür retrosunun, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacağını unutmayın, böylece bir sevgiliye fikrinizi söyleme ve/veya duygularınızı itiraf etme cesaretini bulabilirsiniz.

Terazi Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Eldeki bir durum, arkadaşlarınızı yakın ve düşmanlarınızı daha yakın tutma durumu haline gelir. Size yakın ve sevgili biri, henüz bilmediğiniz sorunlara neden oluyor. Bu konuda bir şey yapmadan önce durumu düşünün.

Terazi Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Söylenen bir şey seni çok uzağa götürebilir, Terazi! Merkür bugün Venüs’ü altmışlık açıyla geri giderken, bakış açınızı meslektaşlarınıza sunma konusunda biraz şansınız olabilir. Bir şeye sahip olmak veya belirli bir şekilde sunmak istiyorsanız, bugünün altmışlık modeli mükemmel! Merkür gerilemesi için neredeyse tüm stresi azaltır, ancak tam olarak değil. Gerileme hala sizden konuşmaya nasıl yaklaşmak istediğinizi ve ne söylemek istediğinizi düşünmenizi ister, ancak altmışlık iş arkadaşlarınızla diyalog kurmanıza yardımcı olabilir.

En içteki benliğinizle konuşun ve gerçekten ne için çabalamanız gerektiğini öğreneceksiniz.

Terazi Burcu 15 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, insan ilişkilerinin inceliklerini keşfetmeniz isteniyor. Kozmos, o arenadaki derslerden adil payınızı dağıtıyor. Yola rehberlik eden güneş, büyüme getiren Jüpiter ile destekleyici bir uyum oluşturduğundan Cuma günü gökyüzü karşılama hediyeleriyle geliyor. Bu eşleştirme, kendinizi ifade etmeniz için harikalar yaratarak, zanaatınızla kendi ilgi odağınızın tadını çıkarmak veya sıvışıp bu eşleştirmenin sunduğu romantik desteğin tadını çıkarmak için ideal bir gün olmasını sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.