Terazi Burç Yorumları 12 Ekim 2021

Terazi burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 12 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 12 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 12 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 12 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında güçlü bir tezahür ettiricisin, Terazi. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, bugünün astro-havası düşüncelerinizin gücünü ve alışverişlerinizin çekici etkisini vurguluyor. Örneğin, iletişim, düşünce süreçleri ve yerel toplulukla ilgili merak uyandıran üçüncü evinizi göz kamaştıran tatlı gezegen hükümdarınız Venüs ile, sözleriniz Venüs büyüsüne kapılır ve ikna gücünüz hızla yükselir. Biraz daha derine inersek, Luna’nın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden geçişi sizi içeriye girmeye teşvik ediyor, ancak özgürlük seven Uranüs ile özgürleştirici bir üçgen aynı anda size hizmet etmeyen karışıklıklardan kurtulmanız için size meydan okuyor.

Terazi Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Seni küçük dünyandan çıkarmak için küçük bir şoka ihtiyacın var. Egzotik bir tür yemek denemek kadar basit olsa bile, ayak parmaklarınızı başka bir kültüre daldırın. Hayal kırıklığına uğramayacaksın!

Terazi Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Artık ilk dördün geldiğine göre, organize olma zamanı. İlk dördün ay, burcunuz Terazi olan kardinal Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Kare, iş/yaşam dengenizi nasıl ele alacağınıza karar vermenizi istiyor. Hayatınızın her sektörü zamanınızı, enerjinizi ve dikkatinizi eşit derecede talep edebileceğinden, ev hayatı ve kariyer yolunuz arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Bunu akılda tutarak, ilk dördün ay, düzenlenmiş bir iş/yaşam dengesi uygulamak için faydalı olabilir. Ev, aile ve kariyere öncelik vermek için bugünün ay enerjisini kullanın.

Birine bugün güzel olduğunu düşündüğünüzü söyleyin – gününü yaratın ve bir etki yaratın.

Terazi Burcu 12 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı tabağınıza çok fazla şey koyma eğilimindedir, Terazi. Bağımsızlık ve sağlık duygunuz etrafında hissettiğiniz artan farkındalık, gerçekliğe bağlı Oğlak burcunda ilk dördün ortaya çıkarken Salı günü gökyüzünün merkezinde sahne alıyor. Bu ay tutulması, ev ve aile cephesinde, bağımsızlık duygunuzla ilgili ele alınması gereken temel duygusal sorunları aydınlatması muhtemeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.