Terazi Burç Yorumları 11 Ekim 2021

Terazi burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 11 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs, konuşkan üçüncü eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevrenizde dönerek flört ediyor, genel alışverişlerinizi ve iletişim tarzınızı çevreleyen temalara bolluk ve uyum getiriyor. Flört etmeye mi başlıyorsun, Terazi? Ay, yuvanız, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizin üzerinde gezinirken kendinizi biraz içe dönük hissediyor olabilirsiniz. Başka bir notta, bazılarınız birinin duygularınıza girmesine ve daha savunmasız hale gelmesine karar verebilirsiniz. Kızgın Mars, burcunuzdaki sıcaklığı yükseltirken, sevgilinizle yarı yolda tanışmak için hem cesaretiniz hem de güveniniz var.

Terazi Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün grup projelerinden uzak durmayın. Bire bir ya da en azından bir kişiyle yakın bir şekilde çalışıyorsunuz. Bir randevu iyi olurdu, ama iki kişilik bir sanat projesi de öyle, bu yüzden size en çok neyin çekici geldiğini bulun ve bunun için gidin!

Terazi Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün duygularına kapılmamaya çalış Terazi. Ay, ateşli Yay burcunda, iletişim, yerel topluluklar ve seyahat sektörünüzü ateşliyor. Bugün iş yerinde kendinizi daha coşkulu veya hayattan daha büyük hissedebilirsiniz. Ay enerjisi heyecan verici sohbetler, iş arkadaşlarınızı heyecanlandırmak ve beyin fırtınası yapmak için mükemmel olsa da, biraz duygusal da olabilir. Özellikle herhangi bir profesyonel konuşma her konuyla ilgili daha tutkulu hale gelirse, o anda kaybolmanın kolay olduğunu görebilirsiniz. Bugün konuşmada tarafsız, sağduyulu benliğiniz olarak kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Şu anda kapsamınızı genişletmeye devam edin. Eşyaları göğsünüze yakın tutun.

Terazi Burcu 11 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Pazartesi gökyüzü sizi hareket halindeyken bulur Terazi. Ay, gezerek Yay burcunda ilerleyerek, yaklaşan işlerin üstesinden gelmenize ve bitmemiş konuşmaları tamamlamanıza yardımcı olur. Luna’nın kozmik temaslardan yoksun olması, hareketli bir gün geçirmenizi sağlar; bu, en iyi şekilde yepyeni etkinliklere başlamak yerine işleri sona erdirmek için kullanılır. Daha sonra ay, topraklanmış Oğlak burcuna geçerek aileniz ve ana üssünüzle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.