Terazi Burç Yorumları 1 Kasım 2021

Terazi burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gizli kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili onikinci evinizde sona ermeden önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Venüs’e meydan okuyan bir kare oluşturacak. Kedi dilini mi yakaladı Terazi? Ay, eş zamanlı olarak, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton ile bir üçgen oluşturacak ve en içteki duygularınız ve ruhla bağlantınız arasında psişik bir sinerji yaratacaktır. Harekete geçmek için çağrılıyorsunuz ve bu süreçte bilinçli olarak sezginizi takip ediyorsunuz. Acele kararlar vermenize veya kendinizi fazla zorlamanıza gerek yok.

Terazi Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Derinlemesine sorular sorun ve başkalarının konuşmasını sağlayın. Sıradan koşullar altında insanları gerçekten iyi okuyabilirsiniz, ancak şu anda özellikle insanların en derin iç çekirdekleriyle temas halindesiniz.

Terazi Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş yerinde büyük ve sorumlu hissetmekten bahsedin, Terazi! Burcunuzdaki zihinsel Merkür, Kova’daki yenilikçi Jüpiter ile şanslı bir üçgen açı oluşturduğunda, her şey mümkünmüş gibi hissedilebilir. Jüpiter, genel zihinsel durumunuz ve iletişim becerilerinizden yararlanıyor. Çalışma haftanıza güçlü bir notla başlamak istediyseniz, bu, bunun için mükemmel bir geçiştir. Eşsiz fikirlerinizi, akıllı bakış açınızı ve yenilikçi planlarınızı paylaşacak kadar güvende hissedebilirsiniz. Aynı fikirde olan bir meslektaşla ortak olmak için de mükemmel bir gün olabilir!

Bugün herhangi bir metinden, aramadan veya e-postadan kaçınmayın. Kendinizi herkese açık tutun.

Terazi Burcu 1 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, huzuru korumayı hedefliyorsunuz ve gerekmedikçe tüyleri karıştırmamayı tercih ediyorsunuz. Pazartesi günü gökyüzü, bu medeni yaklaşımı dünyaya test edebilir, çünkü Merkür, gözleri hayal kırıklığı yaratan Pluto ile kilitler. Bu güçlü eşleşme, özellikle kimlik duygunuz, bağımsızlık ve aile taleplerinizle ilgili ham konuşmaları ve düşünceleri gününüzün ön saflarına taşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.