Terazi Aylık Burç Yorumları Neler? Terazi Burç Yorumu Kasım 2021

Terazi burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Terazi burcunu Kasım ayında neler bekliyor? Terazi burcunu Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Para ve Kaynaklar

Terazi, bu ay para meseleleriyle meşgul olacak ve her şeyi yoluna koymaya hevesli olacaksınız. Bir finansal planın var mı? Değilse, önümüzdeki haftalar bir tane oluşturmak için mükemmel bir zamandır.

4 Kasım Akrep burcundaki yeni ay, niyet ederek duygusal bagajı boşaltmak için bir fırsat sunuyor. Bir koç veya terapistin yardımına ihtiyacınız varsa, bu süreci kolaylaştırabilir. Bu ilk adımları ileriye doğru atarsanız yeni bir başlangıç ​​mümkündür.

Rehber gezegeniniz olan Güzel Venüs, beşincide Oğlak burcuna ve ev ve aile sektörünüze geçiyor. Önümüzdeki haftalarda onun burada olması, mekanınızı güzelleştirmek ve daha renkli hale getirmek için bir çağrı olabilir. Ev cephesindeki ilişkiler daha kolay olacak. Herhangi bir zorluk varsa, bu uyumlu gezegen onlarla başa çıkmanıza ve onları yumuşatmanıza yardımcı olabilir.

Bu ayın dürtüsel eylemlerde bulunmanıza yol açabilecek yönleri var. 4 Kasım’daki yeni ay Uranüs’e karşı çıkıyor. 13’ünde, konuşkan Merkür gezegene karşı çıkıyor ve ondan dört gün sonra alıngan Mars ona karşı çıkıyor. Eskinin dışına çıkıp yeniyi benimsemek kulağa cazip gelse de, bunu sağlam bir planla yapmak daha iyidir. Bu şekilde tehlikeye atmaktan kaçınabilirsiniz.

Boğa burcundaki dolunay tutulması ve 19 Kasım’daki yoğun sektör, artık sizin yararınıza olmayan her şeyi bırakmak için harika bir fırsat. Bir durum yolunda gittiyse ve siz bunu biliyorsanız, onu serbest bırakmak yeni gelişmelerin önünü açabilir.

Son olarak, parlak güneş yirmi birinci günde Yay burcuna, ardından üç gün sonra anlaşma yapıcı Merkür’e geçiyor. Bu parlak ve havadar enerji karışımı, sizi bağlantı kurmaya ve iletişim kurmaya istekli bulabilir. Ve genellikle çok düşünceli olsanız da, her şeyi olduğu gibi anlatmaktan çekinmediğiniz anlar olabilir.

Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

4 Kasım’daki yeni ay size ekstra para getirse de uzun sürmeyebilir. Bunun nedeni, ay sırasında Satürn ve Uranüs’ün varlığı, kişisel mali durumunuzun büyümesine stres ve gerginlik katmasıdır. Aldığınız para miktarı ile çıkan miktar arasında bazı tutarsızlıklar olabilir.

Beşincisinde Venüs Oğlak burcuna geçtiğinde mali durumunuzun düzensiz doğası sizin için büyük bir endişe kaynağı olabilir. 19 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması sırasında banka hesabınızın iniş çıkışları ters gidebilir.

Patronunuzdan zam isteme dramasına fazla kapılmamaya çalışın. Güneş ve Merkür sırasıyla yirmibirinci ve yirmidördüncü günlerde Yay burcuna geçtiğinde konu hakkında konuşmaya açık olacaklar.

Ayın sonunda olumlu bir dönüş olur, bu nedenle yolunuza çıkan tüm fırsatlara açık olun. Kozmosun size getirdiklerine şaşırabilirsiniz. Ancak aynı zamanda mali durumunuzu daha iyi anlamak için yeni ve yaratıcı yollar aramanızı da isteyebilir. Biraz zaman alsa bile, uzun süredir devam eden finansal sorunları çözebilecek ve daha fazla para kazanmanın kazançlı bir yolunu bulabileceksiniz.

Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Kasım’da Akrep’te yeniay olduğunda süslü bir randevuya çıkarak bağış mevsimine başlayın. Değerli hissetmeyi hak ediyorsun Terazi, bu yüzden daha azına razı olma.

Randevu uygulamalarını bir kenara bırakın ve Venüs Oğlak’a girdiğinde ve Merkür beşinci sırada Akrep’e girdiğinde eski moda bir şekilde çıkmaya başlayın. Şimdi işleri yavaştan al. Hemen bir ilişkiye atlamak istemezsiniz. Utangaç oynayın ve kimin size kur yapmaya geldiğini görün.

Juno, 15 Kasım’da Oğlak burcuna geçtiğinde, randevunuzla duygusal olarak güvende ve güvende hissedene kadar herhangi bir hamle yapmayın. Bundan daha azına razı olmayın. Özellikle ondokuzuncu ay tutulması potansiyel randevularınızdan bazılarını biraz sabırsız hale getirdiğinde. Biri sınırlarınızı zorlamaya çalışırsa, onları kesin!

Neyse ki, 21 Kasım’da güneş Yay burcuna girdiğinde ilişkiler daha basit hale geliyor, bu da söz konusu flört söz konusu olduğunda istek ve ihtiyaçlarınızı ifade etmeyi kolaylaştırıyor. Fiziksel bir kaçıştan daha entelektüel olsanız da, üç gün sonra Merkür Yay burcuna girdiğinde flörtünüzü yapın. Eğlenceye odaklanın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.