Oğlak Haftalık Burç Yorumları (4 Ekim – 10 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 4 Ekim – 10 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 4 Ekim – 10 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 4 Ekim – 10 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta gidebileceğiniz seçenekler ve farklı yönler var. Oğlak, dümeni sen almalısın.

Hafta 4 Ekim Pazartesi günü, Merkür Terazi burcunda geri giderken, iş fırsatları evinizde, para evinizde Jüpiter Kova’da üçgen açı yapıyor. Yeni bir işe başlıyorsanız veya bir proje üstleniyorsanız, bu yön mükemmel bir zamanda gelir. Liderlik rolü talep etmek veya farklı bir departmana transfer başvurusunda bulunmak için iyi bir gün. Oğlak, bu pozitif enerjiyle iyi fırsatlar için tohumları ek.

6 Ekim Çarşamba günü hafta ortasında, Terazi burcundaki Mars, otorite figürleri evinizde, risk alma evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Belki de küçük yaşadığınızı ve çok dikkatli davrandığınızı düşünüyorsunuz. Cesur bir şey yapmaya hazır olabilirsiniz. Ama bunu yaptığınız anda, bir otorite figürü (veya sizin otoriteniz olduğunu düşünen biri) size “hayır” demek için dışarı fırlar. Evren size bir test getirdi ve planlarınıza gerçekten bağlı olup olmadığınızı soruyor.

Oğlak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tüm çalışmalar ve oyun oynamamak, kimseyi sıkıcı hissettiremez. Özellikle sadece işe odaklanmışsak, romantik ve özel yaşamlarımızı da etkileyebilir. Çalıştığınız şirket yeniden yapılanma sürecinde olabileceğinden, 6 Ekim’deki Terazi yeni ayı sırasında ofiste tonlarca vardiya olacak. Değişimi sevmeyen, rahat bir yaratık olduğunuz için bu yeni hareketleri benimsemeniz zor olabilir.

Bunu, profesyonel ve kişisel yaşamınız arasında bir denge oluşturmak için bir fırsat olarak kullanın. Kendinize bakmayı ve diğer önemli dikkatinizi vermeyi unutacak kadar çok çalışmayın. Gün boyunca dinlenirken ve partnerinizle kano yaparken yaptığınız gibi, kendinize eşit saatler ayırmanıza izin verin.

Kendinizi işle fazla uzatmayın ve mumu her iki ucundan da yakmayın. Yaratıcı duygularınızı başkalarına şimdi ifade etmenin benzersiz yollarını bulun (şu anda açıklamak sizin için zor olabilir). Doğru öngörüyle, sorunsuz bir şekilde yapabileceksiniz. Partnerinizle birlikte üstleneceğiniz projelere veya sanatsal çabalara sahip olmak, iyileştirici, meditatif olduğunu kanıtlayacak ve sizi daha da yakınlaştıracaktır.

Oğlak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının ilk haftası kariyer odaklı! Oğlak burcu, bu ay kariyerinde neyi başarmak istiyorsun?

3 Ekim – 4 Ekim Pazar – Pazartesi, Merkür retrosu Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapacak ve bu da finansal durumunuzu kariyerinizle olumlu bir şekilde hizalıyor. Bu, profesyonel çabalarınızdan finansal getiri elde etmek için mükemmel bir zaman olabilir!

Haftanızın zirvesi 6 Ekim Çarşamba günü. Bu gün Terazi burcundaki yeni ay kariyerinizde zirve yapacak ve Plüton doğrudan Oğlak burcuna geçecek. Bu sizin için inanılmaz hayırlı bir gün! Terazi burcundaki yeni ayın altında, önümüzdeki altı ay boyunca kariyerinizde başarmak istediğiniz her şeyin bir dilek listesini oluşturmalısınız. Plüton artık burcunuzda olduğu için bunu yapmak kolay olabilir ve bu da oldukça dönüştürücü bir döneme son verir. Profesyonel çabalarınızda güçlenmiş hissetmeyi bekleyebilirsiniz!

Oğlak Burcu 4 Ekim – 10 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Özellikle romantik hayatınız söz konusu olduğunda Pazartesi ve Salı günleri dikkatli olun. Her şey bitene kadar ne kadar tehlikede olduğunun farkında bile olmayabilirsiniz. Haftanın ortasında güzel zamanlar geliyor ve bunların tadını çıkarmak için hayatınızın tüm yönleriyle zamanında geri dönmelisiniz. Bu hafta sonu çok fazla sosyal aktivite olacak, ancak çoğu insanın sadece kendi konuşmalarını duymak için konuştuğunu hissedebilir. Sıra size geldiğinde kovalamayı kesmeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.