Oğlak Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler biraz sarpa sarabilir. Neyse ki Oğlak, iyi bir tırmanıcısın.

Hafta, 24 Ekim Pazar günü, kariyer evinizdeki Merkür Terazi’de, zevk ve eğlence evinizde Uranüs ile kavuşum yaparak başlıyor. İşe gitmekle çengel oynamak arasında kararsız kalabilirsiniz. Oğlak, evde kal ve bütün gün işini düşüneceksin. İşe gidin ve günü başka bir yerde olmayı dileyerek geçireceksiniz. Her ikisini de yapmanın bir yolunu bulmaya çalışın.

25 Ekim Pazartesi günü, topluluk evinizdeki Akrep burcundaki güneş, rutin evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, komşularınızdan veya mahallenizdeki olanaklardan bıkmış olabilirsiniz. Kaldırım olmamasından veya sokak temizlikçileri geldiği için arabanızı hareket ettirmek zorunda kalmaktan rahatsız olabilirsiniz. Oğlak, Evren, biraz sinirlenene kadar bir şeyi daha iyi hayal edemeyeceğinizi biliyor.

Oğlak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken her şey güller – ya da papatyalar, laleler ya da unutma beni ya da ne tür bir çiçek istersen. İstediğiniz hemen hemen her şeyi hemen elde edebilirsiniz. Bu enerjinin ve dayanıklılığın hafta ortasına kadar sürmesini bekleyin, ancak yaratıcı olmanız ve önde kalmak için stratejilerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Perşembe gecesinden Cumartesi gününe kadar, şefkatli yanınızı ortaya çıkarmak için başkalarına güvenebilirsiniz (aw!) ve yardım etmekten çok mutlu olursunuz. Pazar günü, güvenlik ve istikrara odaklanın.

Oğlak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koltuktan kalkmak için yılın kolay bir zamanı değil, bulunduğunuz yerden çıkmak bir yana. Ama dünyayı görmek için arkadaşlarla vahşi bir maceraya çıkmak meyvesini verecek. 26 Ekim’de Venüs ve Neptün karesindeyken sadece bir patlama yaşamakla kalmayacak, aynı zamanda oradayken de bir umutla karşılaşabilirsiniz. İki gün sonra Satürn ve güneş karşı karşıya geldiğinde bir taahhüt için özlem duymaya başlayabilir, ancak bulacaksınız. işleri ağırdan almanın en iyisi olduğunu. Kime ve neyi taahhüt edeceğinize karar vermek için birkaç ayınız kaldı. Öte yandan, ciddi bir ilişkiniz varsa, nasıl ilerleyeceğiniz konusunda çelişkiye düştüğünüz bir dönem olacaktır. Bu haftanın kozmik enerjisi, bastırdığınız birçok içsel duyguyu uyandırıyor ve takip etmeye değer başka seçenekler olduğunu görmenizi sağlıyor. Partnerinizi artık sevmediğinizden değil; ikiniz de farklı şekillerde değişiyorsunuz ve bağlantı kurmayı hiç olmadığı kadar zor buluyorsunuz. Dolunaylar, her şeyi net bir şekilde görebildiğimiz zamanlardır ve mevcut ilişkinizi bitirmenin veya en azından daha iyi hale getirmek için hamle yapmanın zamanının geldiğini görüyor olabilir.

Oğlak Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayı sona ererken, fikrinizi söylemek ve işyerindeki stres faktörlerini geride bırakmak biraz zor olabilir.

26-27 Ekim Salı ve Çarşamba günleri arasında Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapacak. Bu kare, iş yerinde aklınızı konuşmanızı zorlaştırıyor. Değer verilmediğini veya telafi edilmediğini hissedebilirsiniz, ancak bunu nasıl ortaya çıkaracağınızı bilmiyorsunuz. Bazı profesyonel ortaklıklarda veya taahhütlerde endişelerinizi dile getirmek de zor olabilir. Bir meslektaşınızın sizden ne beklediği veya profesyonel bir taahhüdün neleri gerektirdiği konusunda netlikten yoksun olabilirsiniz. Gurur duyacağınız bir taahhütte son rötuşları veya düzenlemeleri yapmak için mükemmel zaman 28 Ekim Perşembe günü olabilir. Bu gün, Aslan burcundaki son çeyrek ay, yatırımınızı profesyonel taahhütlerinize tamamlamanız için sizi teşvik edecek. Kendinden emin ay tutulması, mesleğinizdeki herhangi bir belirsizlik duygusunu ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.

28 ve 29 Ekim Perşembe ve Cuma günleri Venüs Jüpiter’e altmışlık açı yaptığında iç monologunuz daha olumlu bir ton alabilir. Altmışlık, işyerinde değerli bir iş arkadaşı olarak görüldüğünüzden emin olduğunuzu gösterir. Potansiyel olarak bir meslektaşınızdan beklenmedik bir övgü veya onay alabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.