Oğlak Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Oğlak burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Oğlak burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta enerjiksiniz. Oğlak, süper kahraman kostümünü giymeye hazırsın.

Hafta 17 Ekim Pazar günü Terazi burcunda, itibar evinizde, kendi Oğlak burcunuzda Plüton’a kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, paylaştığınız şeyler normalden çok daha fazla kişi tarafından görülebilir. Bu heyecan verici bir olasılık olabilir, ancak biraz dikkat gerekiyor. Bu güçlü yön, dakikada 150 galon su fışkırtan bir yangın hortumunu kontrol etmeye çalışmak gibidir. Seni yerden kaldırıp etrafa fırlatabilecekmiş gibi geliyor. Sözlerinizi dikkatlice seçin ve onları canlandırıcı ve ilham verici hale getirin. Oğlak, bugün tartışmalı olma.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Sonunda bir süpervizörden bir mesaj gelir. Söylentilere gerçeklerle cevap verilir. Artık şirketinizde gerçekte neler olduğunu görüyorsunuz.

Oğlak Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Partnerinizi gerçekte oldukları kişi olarak görmeye ve kusurlarını kabul etmeye başlıyorsunuz. Eskiler, işleri yoluna koymaya çalışmadan ilişkiyi kurtarırdın. Artık ikinizin de bir birim olarak işbirliği içinde büyüyebileceğinizi görüyorsunuz. Bu, 18 Ekim’de Merkür retro yolculuğunu sonlandırdığında netleşecek.

İlişkilerin çok fazla çalışma gerektirdiğini anlıyorsunuz ve bunların hepsini yapmaya hazırsınız. Uyarı, eski güzel günleri düşünmeyi bırakıp şu anki duruma odaklanmanız gerektiğidir. Evet, hepimiz işlerin nasıl olduğuna dair hayallerimizde ve vizyonlarımızda kaybolmak istiyoruz. Ancak bu, elimizdeki meselelerle uğraşırken gerçekte yaşamamıza gerçekten izin vermiyor.

Bu hafta, partnerinizle birlikte bir birim olarak büyümenizi sağlayacak bir işbirliği planı yapmanıza olanak tanır. Birbirinize olan bağlılığınız sağlam olacak. Üzerinde çalışmanız gereken tek şey, hem kendiniz hem de eşiniz için daha kolay olmaktır.

Gerçek Oğlak formunda, kendinizi hırpalamaya ve kin beslemeye eğilimlisiniz. Bırakmak, ikinizin de ortaklığınızda şaşırtıcı ve tatlılık dolu yeni bir alana adım atmanıza izin verecek.

Oğlak Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Oğlak, profesyonel tuzakları ve başarıları düşünmek için senin haftan! Ana çıkarımlarınız neler olacak?

18 Ekim Pazartesi gününden itibaren hem Merkür hem de Jüpiter artık direkt konumdadır. Gerileme sonrası, Merkür, kariyerinizdeki ve başarılarınızdaki başarısız durumların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Merkür yolunuza dengeyi geri getirebileceği için her şeyin biraz daha netleştiği bir hafta olabilir. Gerilemenin belirli yönlerinin oldukça hızlı bir şekilde çözüldüğünü görebilirsiniz, hatta potansiyel olarak halka açık olarak da! Ardından, Jüpiter finans sektörünüzde size yardımcı oluyor. Nakit akışında, muhtemelen doğrudan bir artış veya becerileriniz için size ödeme yapmak isteyen yeni fırsatlar yoluyla bir artış fark etmeye başlayabilirsiniz! Jüpiter, herhangi bir finansal stres etkenini rahatlatacağından emin. Birlikte, her iki sosyal gezegen de iş hayatınızı tesadüfen değiştirmek üzere!

Son olarak, Koç burcundaki dolunay 20 Ekim Çarşamba günü zirve yapıyor. Dolunay evinizde ve ailenizde bir döngüyü kapatıyor. Bu, çalkantılı bir iş/yaşam dengesinin sona erdiğini veya hatta işten çok aileye odaklanmak için daha fazla zaman harcadığını gösterebilir. Bazıları için, evden uzaktan çalışmanın sonunu da çok iyi temsil edebilir!

Oğlak Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

İşe başlamak! İster işinizde olsun, ister çılgın bir sosyal programla uğraşıyor olun, Pazartesi ve Salı günleri bitirmeye odaklanın. Hırslılığınız, bunu yeni bir şeye başlamak için harika bir zaman haline getiriyor. Çarşamba ve Perşembe günü, tüm kararları siz veriyorsunuz — ve (şaşırtıcı olmayan bir şekilde!) insanlar parlak fikirlerinizden yeterince yararlanamıyor. Hafta sonuna girerken, her şey bir ana plana sahip olmakla ilgilidir ve ne zaman ve nerede (ve kiminle) olması gerektiğinin haritasını çıkaracak kişi yalnızca sizsiniz. Pazar günü, tüm etkileyici planlarınız sonunda meyvesini verecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.