Oğlak Burç Yorumları 9 Ekim 2021

Oğlak burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ofis dışını hazırla ve iş cihazlarını bir kenara koy Oğlak. Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli şeylerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan ay, uykulu on ikinci kapanış eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Yay burcundaki tatlı Venüs’e katılacak. İster bekar olun, ister romantik bir ilişki içinde olun, bu tatlı sinerji sizi bir adım geri atmaya ve pillerinizi yeniden doldurmaya teşvik etmek için burada. Hatta bazılarınız sevgilinizle gizli bir kaçamak yapmaya karar verebilir veya yerel bir kaplıca beldesinde bir konaklama planı yapabilir. Mesele şu ki: bunu hak ediyorsun.

Oğlak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Oyuncu olmanın ya da büyük bir hamle yapmanın zamanı değil. Bunun yerine, küçük şeylerle ilgilenin ki birikip sizi gömmesinler. Büyük etkinlikler ve cesur eylemler için fırsat yakında geliyor ve buna hazır olmak isteyeceksiniz.

Oğlak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, Mars ve Merkür retrosu bugün Terazi’de kavuşumda olduğundan, tanınma ve kariyer sektörünüzü harekete geçiriyor. Hafta sonu olmasına rağmen aklınız mesleğinize iz bırakmakta. Sektörünüz sosyal bir hava burcunda gezegenler tarafından etkinleştirildiğinden, halkın gözünde normalden daha fazla hissedebilirsiniz. Bağlantıları olan meslektaşlarınız, profesyonel başarılarınız için sizi her zamankinden daha fazla fark ediyor olabilir. Övgü ya da kibar bir söz gelirse kabul et. Başarılarınız için tanınmayı hak ediyorsunuz!

Stresli bir arkadaşınıza yardım etmekten çok memnun olduğunuzu söyleyin – desteğinize ihtiyaçları var.

Oğlak Burcu 9 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Muhtemelen saklanmak için iyi bir gün, Oğlak. Zengin psikolojik hikayeler bilinçaltınızda oynuyor ve bağ kuran Venüs kaderin güney düğümü ile birleşirken yenilenmeyi arıyorlar. Bu eşleştirme, büyümüş ve kendi kendini sabote eden ilişki hikayelerinin nelerin serbest bırakılması gerektiğini aydınlatmaya çalışır. Bu arada, geri giden Merkür’ün güneş ve Mars ile birleşmesi mevcut kariyer hikayenize dair güçlü kavrayışlara ışık tutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.