Oğlak Burç Yorumları 7 Ekim 2021

Oğlak burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 7 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 7 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 7 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Eylemleriniz romantik değer sisteminizle uyumlu mu, Oğlak? Ay, sosyal olarak bilinçli on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzdan parıldadıkça, bu süreçte gezegensel yöneticiniz Satürn ile karşı karşıya gelecek. İster bekar, ister aşık olun ya da belirli biriyle bağlantılı olun, romantik duygularınız ile geniş ağınız tarafından onaylanma ihtiyacı arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Başka bir notta, Venüs’ün Yay’daki başlangıcı ve kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey sizi herhangi bir karar vermeden önce bir adım geri atmaya ve içeri girmeye teşvik ediyor.

Oğlak Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Belki de duygusal gardırobunuzu değiştirmenin zamanı gelmiştir. Birisi sizin hassas tarafınızı ortaya çıkaracak ve beklediğinizden çok daha fazla hoşunuza gidebilir. Senin bir kalbin var – sadece onu koluna takmıyorsun.

Oğlak Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, bugün kendi başınıza başarılı olmaya özellikle yönlendirilmiş hissedebilirsiniz! Güneş, Mars ile kavuşum yapmaya devam ediyor ve siz kariyerinizde başarılı olmak konusunda hırslısınız. Sürüşünüz, kariyer yolunuzdaki sözleşmelerinizde, taahhütlerinizde ve ortaklıklarınızda gösterilecektir. Bu zamanda, kariyer ve yaşam arasında bir denge bulmak isteyebilirsiniz. Venüs de bugün vahşi Yay burcuna girdiğinden, büyümenizde ve genişlemenizde arzu ettiğiniz şeyi yeniden değerlendirmek için bir adım geri atmaya çağrılmış hissedebilirsiniz. Venüs, profesyonel ortaklıklarınız içinde ihtiyaçlarınıza ve bağımsızlığınıza değer verme çağrısı da olabilir.

Planlama sizi tamamlamanın yarısına götürecektir. Bugün araştırmaya fazladan zaman ayırın.

Oğlak Burcu 7 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası bir tür Molotof kokteyli, Oğlak burcu. Güneş, ateşli Mars ile uyarıcı bir kavuşum oluşturarak gerilimleri ateşliyor ve kariyer cephesinde atılması gereken aydınlatıcı eylemlere imza atıyor. Gereksiz yangınlar çıkarmak yerine, nerede hareket edebileceğinizi ve doğrudan olabileceğinizi netleştirmeyi hedefleyin. Başka bir yerde, sevgili Venüs dalgın Yay burcuna geçerek önümüzdeki haftalarda eski ilişki bagajını serbest bırakmanıza ve yenilemenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.