Oğlak Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Oğlak burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkını kilit altında tutuyor musun, Oğlak? Venüs, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygusuyla cazibesini artırmaya devam ediyor ve siz gizlice potansiyel beklentilerinizi araştırıyorsunuz. Başka bir kayda göre, önemli diğerlerinden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan ay, kariyer ve otorite duygunuzun onuncu evi aracılığıyla Terazi’de geri giden Mars ve Merkür’e katılacak. Bir iş arkadaşına aşık olmak? Durum ne olursa olsun, her şeyi kendinize saklama ihtimaliniz var – en azından şimdilik. Bu, özellikle ayın gezegen hükümdarınız Satürn ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde geçerlidir.

Oğlak Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Halihazırda başarısız olan planlarınıza rağmen, bir süre önce yaptığınız, oldukça parlak olmayı vaat eden geleceğe yönelik şaşmaz bir içgüdünüz var. Yani sufle batsa ve çimenler ölse bile, her zaman alıp yeniden başlayabileceğinizi bilirsiniz.

Oğlak Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Spot ışığında olmaya hazır mısın, Oğlak? Güneş bugün Terazi’de Mars ile kavuştuğunda, kariyer sektörünüz ve başarılarınız odakta. Sosyal Terazi bugün ilgi odağı olmanızı istiyor! Astrolojik enerji tamamen tanınmakla ilgilidir. Yeni bir profesyonel başarı için tebrik edilebilir veya not edilebilirsiniz. Başarılarınız, çalışmalarınız ve başarılarınız ağınız ve sektörünüz tarafından fark edilir. Başkaları sıkı çalışmanız için sizi tanıdığında, onu benimseyin. Övgü veya takdir sözlerinden çekinmeyin. Kariyerinizde ne kadar ilerlediğinizle gurur duyun!

Kendinden çok mu feda ediyorsun? Kendi mutluluğunuza daha fazla odaklanın.

Oğlak Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, başarmanız gereken şeyler olduğunu bildiğinizde hızınızı yavaşlatmanız zor olabilir. Salı günkü gökyüzü, sizi son çabalara veya planlara nazikçe kapatmaya teşvik ediyor, çünkü ay, azalma evresinde yorgun bir şekilde kıvrılıyor. Karanlık ay, baş döndürücü Başak’tan dengeyi arzulayan Terazi’ye geçiş yaparken, disiplinli Satürn ile olan yumuşak bağlantısı size duyguları paylaşmanız ve içsel bir güvenlik duygusunu yeniden inşa etmeniz için alan sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.