Oğlak Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Oğlak burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bireysel arzularınız ve diğer önemli kişilerin duygusal ihtiyaçları arasında sağlıklı bir denge kurmaya çağrılıyorsunuz. Bu, bu süre zarfında özellikle önemlidir, çünkü ay, burcunuzda güç merkezi Plüton’a yoğunlukla dolu bir muhalefet yaparken, önemli diğerlerinin yedinci evinde parıldamaya devam edecek. Bununla birlikte, ister bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir bağlantı içinde olun, kozmos sizi bugün sakinleşmeye teşvik ediyor, özellikle de siz ve/veya diğer önemli kişiniz otoriter bir şekilde hareket ediyorsanız. Fikrinizi bir sevgiliye zorlamanıza gerek yok ve aynı şey onlar için de geçerli.

Oğlak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi günün önemli yönlerini takip etmeye zorlarsanız, rahatlamak için fazladan zamanınız olacak. Sonuçta, ciddi bir öz disipline ihtiyacınız var. Onunla savaşsan bile, her şey yerine oturacak.

Oğlak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki yatırımlarınızda neleri sonuçlandırabilirsiniz, Oğlak? Bugün Aslan burcunda son çeyrek ay meydana gelirken, profesyonel işbirlikleriniz, yatırımlarınız ve dönüşümleriniz son dakika düzenlemelerini gerektiriyor. Neyi taahhüt ederseniz edin, muhtemelen söz konusu yatırımla gurur duyacaksınız. Sonuçta, ideal imajınızı sürdürdüğü için çalışma alanınıza giren her şeyle gurur duymak istersiniz. Ayrıca, ne taahhüt ederseniz edin, inkar edilemez bir şekilde sadık olacaksınız. Bu nedenle, bu lunation, beklentilerinizi karşıladığından emin olmak için yatırımlarınızı düzenlemek için mükemmeldir!

Bugün tüm şüphelerinizi sallayın. Endişelenmen gereken bir şey yok, o yüzden kes şunu!

Oğlak Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası hem hediyeler hem de özümsenecek dersler içeriyor, Oğlak. Bir yandan Aslan burcundaki üçüncü dördün ay ortaya çıkar ve kalbinizin etrafına inşa edilmiş ve yıkılması gereken eski savunmaları aydınlatır. Öte yandan, bağ oluşturucu Venüs, inanç aşılayan Jüpiter ile hizalanır ve sürekli bir tatlılık ve büyüme kaynağı sunar. Aşk hayatınızda yer alan hikayeye yaslanın ve savunmasız bir yaklaşımı benimseyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.