Oğlak Burç Yorumları 2 Ekim 2021

Oğlak burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sosyal açıdan bilinçli onbirinci topluluk eviniz aracılığıyla Venüs ile burcunuzda için için yanan Plüton arasındaki boğucu bir üçgen, ilişki dinamikleriniz söz konusu olduğunda bir aciliyet duygusu yaratır. Sahiplenici ve tabu, sevgilinize “hak talebinde bulunma” arzusunu hissedebilir veya belki de aşkınızla bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz. Hafifçe yürü, Oğlak. Her ne kadar, Plüton’un burcunuzdan geçişinin inkar edilemez yoğunluğu göz önüne alındığında, bunu söylemek yapmaktan daha kolay. Üstüne üstlük, ay ayrıca seks, yakınlık ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin üzerinde geziniyor olacak, bu nedenle sahiplenme duygularınız neredeyse kaçınılmaz.

Oğlak Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda kaybedemezsin. Bir aşk bağlantısı arıyorsanız, yaptığınız her ilk izlenim kesinlikle doğru olacaktır. Dışarı çıkıp insanlarla tanışmak istiyorsun ve bu dürtü bugün için tam olarak doğru olanı.

Oğlak Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Neye şükretmelisin, Oğlak? Bugün, Venüs’ün Plüton’un geri hareketine altmış altılık yaparak, benlik duygunuzu profesyonel hayalleriniz, özlemleriniz ve ağınız ile uyumlu hale getirdiği son gün. Şimdi mesleki gelişiminizin bu yönlerinin profesyonel kişiliğinizi nasıl şekillendirdiği için minnettarlığı ifade etme zamanı. Her bağlantı, yerine getirilen dilek veya yeni özlem, profesyonel gelişiminizi sürekli olarak şekillendirdi. Sizin de müteşekkir olmanız gereken etkili akıl hocalarınız veya rol modelleriniz olabilir! Minnettarlığı ifade etmek, etkili meslektaşlara ulaşmak veya hatta yazı yoluyla kabul etmek gibi birçok biçimde olabilir.

Bugün büyük kararlar sizi bekliyor. Sizi geride tutanlara göre sıralayın.

Oğlak Burcu 2 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evren sizi yeni bir kapasitede gelişmeye teşvik ediyor, Oğlak. Derisini döken bir yılan gibi, bu zaman dilimi sizi biraz savunmasız bir yerde bulur. Cumartesi günü gökyüzü, kalp merkezli Aslan ayı bağ odaklı Venüs ile kareye girerken, yakınlık etrafında bastırılmış duyguların kilidini açarken bu hikayeye dokunuyor. Neyse ki, Venüs’ün değişim getiren Plüton ile sorunsuz bağlantısı, yakın ortaklıklarda uzun süreli değişiklikleri hayata geçirme şansı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.