Oğlak Burç Yorumları 18 Ekim 2021

Oğlak burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İçe dönme ve öz bakımına odaklanma zamanı, Oğlak. Unutmayın, ay taahhütlü yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetir, ancak bugün dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla savaşçı benzeri Koç’a dönüşecektir. Gerekirse bebekten yağmurluk isteyin. Luna’nın, gezegen hükümdarınız Satürn ile büyüleyici bir altmışlık açı oluşturacağını ve uyum arayan Venüs ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacağını unutmayın. Zaten eşleştiniz mi? Bazılarınız için bu, onları eve anne ve babaya götürmek anlamına gelse bile, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak için harika bir fırsat.

Oğlak Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün dramaya dahil olmayın – bunun yerine sessiz kalın ve insanlarınızın küçük kavgalarına dalmasına izin verin. Dikkat ediyorsan, kenarda biraz seksi bulacaksın. Ona doğru eğil ve ne olduğunu gör.

Oğlak Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

O parayı kazanmaya hazır mısın, tatlım? Kariyer ve finans tersine dönmek üzere, Oğlak. Bugün itibariyle hem Jüpiter hem de Merkür doğrudandır. Jüpiter, özellikle bireysel veya yenilikçi girişimlerde finans sektörünüzü şans ve bollukla genişletiyor. Jüpiter mali durumunuza fayda sağlarken, Merkür kariyerinizde halkla ilişkileri dengeliyor. Konuşma, özellikle diyalog yoluyla kariyer hamleleri yapmak söz konusu olduğunda, çok daha kolay hale gelmek üzere. Kartlarınızı doğru oynarsanız (her zaman yaptığınız gibi), konuşmalarınız bireyselliğinize hitap eden yeni finansal fırsatlara yol açabilir!

Şu anda eviniz bir mıknatıs gibi. Yakın durun ve ihtiyacınız olan sessiz zamanı elde edin.

Oğlak Burcu 18 Ekim 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, hayat sizi hayalinizin yerini belirlemeye ve korkusuzca peşinden gitmeye teşvik eder. Merkür’ün son gerileme aşaması, kariyerinizle ilgili kavramları derinlemesine gözden geçirdiğiniz için, enerjinizin bu çizgiler boyunca nereye ait olduğunu sorgulamanıza neden oldu. Pazartesi günkü gökyüzü, Merkür gerileme aşamasını sona erdirirken bu özlemlere bir miktar netlik ve ivme sağlıyor. Başka bir yerde, motive olmuş Mars, yaşamı iyileştiren Jüpiter ile buluşarak, büyük resim planında iş açısından harekete geçmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.